Informatiile pe care le colectam atunci cand suntem contactati


Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care ne contacteaza in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale informatiilor

 

1. Adresa E-mail

Cand se trimitet un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru, colectam adresa. de e-mail si orice alte informatii care ne sunt furnizate in acel e-mail (cum ar fi numele, numarul de telefon si informatiile continute in orice bloc de semnatura din e-mail).
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cerere (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru efectuarea unui contract: in cazul in care mesajul vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitare, inainte de a furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile pentru a face acest lucru).

Transferarea si stocarea informatiilor dvs.

Utilizam mai multi furnizori de e-mail terti pentru a stoca e-mailurile pe care ni le trimiteti. Furnizorii nostri de e-mail sunt Thunderbird, Gsuite si Microsoft 365. Politicile de confidentialitate ale acestora sunt disponibile pe site-urile fiecarui furnizor.
E-mailurile care ne sunt trimise vor fi stocate pe serverele fiecarui furnizor.

 

2. Formular de contact

Cand suntem contactati utilizand formularul de contact, colectam: nume, prenume, e-mail, numar de telefon. De asemenea, colectam orice alte informatii care ne sunt furnizate atunci cand se completeaza formularul de contact in campul observatii.
Daca nu sunt furnizate informatiile cerute de formularul de contact, nu se va putea trimite si nu vom primi solicitarea, prin urmare nu vom putea raspunde.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cerere. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitare, inainte de a furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile pentru a face acest lucru.

Transferarea si stocarea informatiilor

Mesajele care ne sunt transmise prin intermediul formularului nostru de contact vor fi stocate in interiorul Spatiului Economic European pe serverele furnizorului de hosting si / sau pe serverele furnizorului serviciilor de e-mail.

 

3. Telefon

Cand suntem contactati prin telefon, colectam numarul de telefon si orice informatii care ne este furnizata in timpul conversatiei. Noi nu inregistram apelurile telefonice.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitare,  inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile pentru a face acest lucru).

Transferul si stocarea informatiilor

Informatiile despre apeluri, cum ar fi numarul de telefon si data si ora apelului., sunt prelucrate de catre furnizorii nostri de servicii telefonice, Orange si RCS RDS.

 

4. Posta

Daca suntem contactati prin posta, vom colecta toate informatiile care ne sunt furnizate in orice comunicari postale care ne sunt trimise.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cerere (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitare,. inainte de a furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile pentru a face acest lucru).

 

Informatiile pe care le colectam atunci cand se interactioneaza cu site-ul nostru

Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in ​​conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare ale informatiilor dvs.

 

5. Newsletter

Atunci cand sunt inscrieri la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii despre promotii, evenimente sau concursuri de la noi prin formularele de abonare sau din orice alt formular in baza caruia se poate exprima consimtamantul pentru inscrierea in baza de date, colectam nume, prenume, e-mail.  
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamantul: se da consimtamantul pentru a primi newsletter-ul nostru

Transferul si stocarea datelor

Noi folosim un serviciu furnizat de o parte terta pentru a trimite newsletter-ul nostru si pentru a administra lista noastra de e-mailuri, MailChimp. Informatiile care ne sunt trimise pentru a se abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului nostru.

Utilizarea web beacon-urilor si a tehnologiilor similare in e-mailuri

Utilizam tehnologii precum web beacon-uri (fisiere grafice mici) pentru a masura randamentul e-mailurilor noastre cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri si rate de dezabonare, linkuri cu care a interactionat clientul. Vom utiliza web beacon-uri pentru masurarea interctiunilor dintr-un newsletter

 

6. Inregistrarea pe site-ul nostru

Cand utilizatorii se inregistreaza si creeaza un cont pe site-ul nostru, colectam urmatoarele informatii: nume, prenume,  adresa de e-mail, telefon.
Daca nu se furnizeaza toate informatiile cerute de formularul de inregistrare, nu se va putea inregistra sau crea un cont pe website-ul nostru.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: inregistrarea si administrarea conturilor de pe website-ul nostru pentru a permite accesarea istoricului serviciilor achizitionate si al facturilor si lista de preferinte servicii turistice.

Transferul si stocarea datelor

Informatiile pe care ni le furnizati prin intermediul formularului de inregistrare de pe website-ul nostru vor fi stocate pe serverele furnizorului de servicii de gazduire web 

Informatiile pe care le colectam atunci cand se plaseaza o comanda pe website-ul nostru

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care efectueaza o comanda pe site-ul nostru web in conformitate cu aceasta sectiune si sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor

Informatii colectate cand se plaseaza o comanda

Informatii necesare

Cand se plaseaza o comanda pentru bunuri sau servicii pe website-ul nostru, colectam: nume, prenume, data nasterii, (date pentru ceilalti turisti pentru care se efectueaza rezervarea, inclusiv date minori), e-mail, telefon, adresa de facturare, numele companiei (daca este cazul) - cod unic de identificare si numar de inregistrare in Registrul Comertului.
Daca nu ne sunt furnizate aceste informatii, nu se va putea achizitionarea de bunurile sau servicii pe site-ul nostru sau sase incheie un contract cu noi.
Temeiul juridic pentru prelucrare: necesar pentru executarea unui contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: avem nevoie de informatiile obligatorii colectate prin formularul nostru de verificare pentru a stabili cine este contractantul si pentru a contacta clientul pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din contract, inclusiv trimiterea de chitante si confirmari de comenzi.
Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatie legala: avem obligatia legala de a emite o factura pentru bunurile si serviciile care sunt achizitionate de la noi si solicitam informatiile obligatorii colectate in acest scop de formularul nostru de plata.

Informatii optionale

De asemenea, solicitam consimtamantul penttru trimitea de comunicari de marketing de la noi. 

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: utilizatorul este de acord sa procesam orice informatie optionala pe care o furnizeaz prin trimiterea acestor informatii catre noi

Prelucrarea platii

Dupa ce se plaseaza o comanda pe website-ul nostru, clientul va trebui sa plateasca pentru bunurile sau serviciile comandate. Pentru a procesa plata., folosim procesator de plati tert: Netopia Mobil Pay. Plata va fi procesata de Netopia Mobil Pay. Plata mai poate fi efectuata prin transfer bancar, ordin de plata si prin rezervarile efectuate online - cu plata direct in agentie


Procesatorul de plata mentionat anterior colecteaza, utilizeaza si proceseaza informatiile,  inclusiv informatiile de plata, in conformitate cu politicile lor de confidentialitate. 

Transferul si stocarea informatiilor

Netopia Mobil Pay este situat in Romania. Informatiile referitoare la prelucrarea platii sunt stocate in Spatiul Economic European pe serverele Netopia Mobil Pay din Romania.
Temeiul legal pentru prelucrare: necesar pentru executarea obligatiilor ce decurg din contract(articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara sa executam un contract: sa va indepliniti obligatia contractuala de a plati serviciile care sunt comandate de la noi.

 

Comunicari de marketing

Posibilii clientii se pot inscrie pentru a primi comunicari de marketing de la noi in legatura cu bunurile si serviciile noastre prin e-mail, mesaj text, telefon, si postare, completand formularul si bifand caseta care indica faptul se doreste primirea de astfel de comunicari.
Vom trimite comunicari de marketing in legatura cu bunurile si serviciile noastre numai celor care se vor inscrie pentru a le primi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamantul: se da consimtamantul de a le trimite informatii despre bunurile si serviciile noastre prin inscrierea pentru a primi astfel de informatii in conformitate cu pasii descrisi mai sus.

 

Informatii primite de la terti

In general, noi primim informatii despre clienti de la terti. Acele parti terte de la care primim date despre clienti. sunt, in general, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre (si) in numele altora
De asemenea, este posibil ca terti cu care nu am avut niciun contact prealabil sa ne ofere informatii.
Informatiile pe care le obtinem de la terti vor fi, in general, numele si detaliile de contact, dar vor include orice informatii suplimentare care ne vor fi furnizate.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea unui contract sau luarea de masuri la cererea de a incheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care o parte terta a transmis informatii. (cum ar fi numele si adresa de e-mail) pentru a furniza servicii, vom procesa informatiile pentru a lua masuri la cerere. de a incheia un contract cu noi (dupa cum este cazul).
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamant: in cazul in care s-a cerut ca o parte terta sa ne dezvaluie informatii si scopul de a dezvalui aceste informatii nu are legatura cu indeplinirea unui contract sau a unui serviciu de catre noi. Vom procesa informatiile pe baza consimtamantului

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: in cazul in care o parte terta ne-a dezvaluit informatii. si nu s-a dat acordul pentru transmiterea acestor informatii, vom avea un interes legitim de a prelucra aceste informatii in anumite circumstante.

De exemplu, vom avea un interes legitim in prelucrarea informatiilor pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din subcontractul cu partea terta, in cazul in care partea terta are contractul principal cu clientul. Interesul nostru legitim este indeplinirea obligatiilor noastre in cadrul subcontractului nostru.

In mod similar, parti terte pot transmite informatii catre noi daca s-au incalcat oricare dintre drepturile noastre legale. In acest caz, vom avea un interes legitim in prelucrarea acestor informatii pentru a investiga si a urmari orice astfel de potentiala incalcare.