Contract intre utilizator si SC Booktraveltm SRL

Contract intre utilizator si SC Booktraveltm SRL denumita in continuare "Booktravel". Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si conditii generale) inainte de a utiliza pagina de internet Booktravel (www.booktravel.ro).

1. Site

Site-ul va este oferit de SC Booktraveltm SRL, cu sediul social pe Calea Bazosului, nr.158A, Recas, si punctul de lucru pe strada Gheorghe Lazar, nr. 6, parter, 300080 Timisoara, Romania

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizand site-ul Booktravel, aflat la adresa www.booktravel.ro sunteti de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul dintre punctele descrise, nu puteti utiliza booktravel.ro in niciun fel.

3. Serviciile Booktravel

Booktravel va pune la dispozitie un sistem automat care ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii prezentate, avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe booktravel.ro, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line.

Booktravel actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (furnizori de servicii turistice).

Booktravel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizorii de servicii turistice si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe booktravel.ro.

4. Informatiile publicate pe site

Booktravel ofera prin intermediul booktravel.ro informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe booktravel.ro pot fi modificate oricand.

Booktravel nu asigura nicio garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe booktravel.ro este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Booktravel nu garanteaza ca informatia de pe booktravel.ro (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora.

Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei.

Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil.

5. Conditiile furnizorilor de servicii turistice

Orice rezervare efectuata pe booktravel.ro va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la furnizorul de servicii turistice. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Booktravel si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe booktravel.ro sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii turistice. Termenii si conditiile furnizorului de servicii turistice se vor aplica aditional termenilor si conditiilor booktravel.ro.

Termenii furnizorilor de servicii turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dumneavoastre pe booktravel.ro, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, dar va rugam luati legatura cu Booktravel pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de furnizorul serviciilor turistice privind timpii de check-in si check-out.

6. Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si furnizorul de servicii turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dumneavoastra de a informa online, in scris sau telefonic Booktravel despre intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Booktravel sau furnizorul de servicii turistice accepta toate formele de cereri scrise. Booktravel sau furnizorul de servicii turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma. Puteti anula rezervarea dumneavoastra prin intermediul booktravel.ro in concordanta cu termenii si conditiile furnizorului de servicii turistice.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Booktravel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre furnizorul de servicii turistice.

7. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe booktravel.ro si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Booktravel sau cash.

Booktravel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe booktravel.ro.

Booktravel sau furnizorul de servicii turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Booktravel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dumneavoastra este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dumneavoastra de credit o cere, Booktravel sau furnizorul de servicii turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dumneavoastra declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dumneavoastre de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dumneavoastra de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dumneavoastre de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dumneavoastre si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

8. Utilizarea site-ului booktravel.ro

Booktravel nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul booktravel.ro si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Booktravel nu garanteaza ca site-ul booktravel.ro nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

9. Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dumneavoastra
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dumneavoastra sau membrii familiei dumneavoastra
  • neutilizarea site-ului booktravel.ro in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului booktravel.ro cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in booktravel.ro

10. Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Booktravel, care va va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

11. Interzicerea accesului pe site-ul booktravel.ro

Booktravel isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe booktravel.ro fara o notificare prealabila.

12. Responsabilitatea Booktravel

Booktravel nu este responsabil pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe site.

13. Legaturi catre alte site-uri

booktravel.ro poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.

Booktravel nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate.

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Booktravel. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.

14. Forta Majora

Booktravel nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Booktravel sau furnizorii sai.

15. Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe booktravel.ro sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

16. Modificari asupra site-ului booktravel.ro

Booktravel poate modifica design-ul sau continutul site-ului booktravel.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale booktravel.ro.

17. Copyright

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului booktravel.ro apartin Booktravel. Materialul continut pe booktravel.ro este proprietatea Booktravel sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Daca considerati ca fotografiile sau textele publicate pe booktravel.ro incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Booktravel utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora.

18. Confidentialitate

Politica de confidentialitate a Booktravel este accesibila aici.

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dumneavoastra personale de catre Booktravel sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Booktravel.

19. Modificari ale termenilor si conditiilor

Booktravel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand termenii si conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a termenilor si conditiilor va fi afisata pe booktravel.ro din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dumneavoastra cu privire la aceste modificari.

20. Legea guvernanta

Acesti termeni si conditii reprezinta contractul intre utilizator si Booktravel si este guvernat de legile din Romania.