Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Break Paris

Maldive este o țară insulară pusă pe lista scurtă a tuturor iubitorilor de vacanțe. Cum toată lumea iubește vacanțele, este clar că toată lumea își dorește să se bucure de un sejur în Maldive. 
Cele 1192 de insule din această țară crează cadrul perfect pentru luna de miere, Maldive fiind una dintre principalele destinații ale tinerilor căsătoriți. Apele turcoaz, vegetația luxuriantă, nisipul fin și clima excelentă pe tot percursul anului sunt extrem de convingătoare în acest sens.

Care sunt principalele obiective turistice din Maldive?

Dacă ai găsit o ofertă Last Minute în Maldive, nu mai sta pe gânduri! Obiectivele turistice pe care le găsești aici sunt impresionante, la fel și activitățile:
• Male. Este capitala celei mai mici țări din Asia și este un conglomerat de monumente istorice, lăcașuri de cult și bijuterii arhitectonice. În Muzeul Național Male vei descoperi o bună parte din istoria insulelor. Tot în Male vei putea să faci cumpărături din vestita piață de peşte sau să te bucuri de o mulțime de alte mărfuri foarte atractive.
• Bluetribe Moofushi. Dacă vrei să treci prin experiențe de neuitat, acest centru de scufundări este perfect. Un sejur în Maldive nu poate să se încheie fără o plimbare cu caiacul sau cu catamaranul, o sesiune de scuba diving sau windsurfing. 
• Reciful HP. Este un recif de corali cunoscut în coată lumea pentru frumusețea sa. Dacă îndrăznești să te scufunzi vei putea cunoaște o lume plină de culoare, animată de sutele de specii de pești și de peisajele marine unice.
• Descoperirea fenomenului de bioluminescenţă. Este adevărat că șansele să descoperi acest fenomen la malul mării sunt destul de mici, însă în larg poate să fie întâlnit mai des. Acest fenomen este o adevărată minune vizuală care face marea să lumineze foarte puternic. Lumina apare datorită unor vegetale și animale ce trăiesc la adâncime și strălucesc pe timpul nopții.
• Câteva ședințe la Spa. Maldive este locul perfect pentru câteva ședințe la spa, în condițiile în care tratamentele de aici sunt revigorante și foarte plăcute.

Cere oferta aici!