Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Dubrovnik Croatia

Prezentare Dubrovnik Croatia

Dubrovnik sau "Perla Adriaticii" este un loc de o frumusețe uimitoare, făcându-l de departe punctul turistic de top a Croației. Cu pereți masivi, turnuri și porți care înconjoară străzi, biserici și palate bogate în comori de artă, mereu veți avea lucruri de văzut și de făcut în Dubrovnik. Dincolo de ziduri, o coastă colinară, îndoită și curată, face din Dubrovnik o destinație primordială. Fie că rămâneți una, două sau mai multe zile, veți avea ce să vedeți, unde să stați și cum să vă deplasați, plus cele mai bune plaje, excursii de o zi, restaurante și viața de noapte. Cu festivaluri, galerii...

Citeste mai mult

Prezentare Dubrovnik Croatia


Dubrovnik sau "Perla Adriaticii" este un loc de o frumusețe uimitoare, făcându-l de departe punctul turistic de top a Croației. Cu pereți masivi, turnuri și porți care înconjoară străzi, biserici și palate bogate în comori de artă, mereu veți avea lucruri de văzut și de făcut în Dubrovnik. Dincolo de ziduri, o coastă colinară, îndoită și curată, face din Dubrovnik o destinație primordială. Fie că rămâneți una, două sau mai multe zile, veți avea ce să vedeți, unde să stați și cum să vă deplasați, plus cele mai bune plaje, excursii de o zi, restaurante și viața de noapte. Cu festivaluri, galerii și insule uimitoare de pe coastă, Dubrovnik este o vacanță ideală în orice moment al anului.

Vă rugăm schimbați data de intrare/ intoarcere și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa acest formular - Solicită o ofertă personalizată!