Croatia Korcula Tourist Resort Aminess Port 9 Residence

4 stele

Tourist Resort Aminess Port 9 Residence

 Korcula | Croatia

Detalii Tourist Resort Aminess Port 9 Residence, Korcula, Croatia

Hotel Tourist Resort Aminess Port 9 Residence

Ca parte a complexului hotelier Bon Repos, există apartamente cu același nume. Sunt 92 în total și sunt împărțite în 3 tipuri, în funcție de capacitate (2 până la 6 persoane). Apartamentele Bon Repos au numărul necesar de camere, un living cu pat suplimentar, o bucătărie, o baie și un balcon. Sunt dotate cu TV prin satelit și telefon. În apropiere se află o piață, un butic și două restaurante și o tavernă dalmată unde pot fi degustate mâncăruri tradiționale dalmate. Există, de asemenea, un bar pentru aperitive, un pub și un bar pe plajă. În cadrul complexului Bon Repos există diverse facilități sportive precum terenuri de tenis, terenuri de volei pe plajă, școală de scufundări, minibaschet și o piscină în aer liber. Apartamentele Bon Repos sunt conectate cu centrul orașului Korcula printr-o frumoasă promenadă pe malul mării și există taxiuri zilnice.

Localizare

În apropiere se află o piață, un butic și două restaurante și o tavernă dalmată unde pot fi degustate mâncăruri tradiționale dalmate.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de asemenea, un bar pentru aperitive, un pub și un bar pe plajă. În cadrul complexului Bon Repos există diverse facilități sportive precum terenuri de tenis, terenuri de volei pe plajă, școală de scufundări, minibaschet și o piscină în aer liber. Apartamentele Bon Repos sunt conectate cu centrul orașului Korcula printr-o frumoasă promenadă pe malul mării și există taxiuri zilnice.

Facilitati Camere

Ca parte a complexului hotelier Bon Repos, există apartamente cu același nume. Sunt 92 în total și sunt împărțite în 3 tipuri, în funcție de capacitate (2 până la 6 persoane). Apartamentele Bon Repos au numărul necesar de camere, un living cu pat suplimentar, o bucătărie, o baie și un balcon. Sunt dotate cu TV prin satelit și telefon.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Tourist Resort Aminess Port 9 Residence, Korcula, Croatia

Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscină exterioară

Localizare Tourist Resort Aminess Port 9 Residence, Korcula, Croatia

Update cookies preferences