5 stele

Nurai Island Hotel

 Abu Dhabi | Abu Dhabi | Emiratele Arabe Unite

Detalii proprietate

Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare și ascultă valurile în timpul sesiunii individuale de spa sau al masajului de cuplu de întinerire. Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links. Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Localizare

Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links.
Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

 

Facilitati Hotel

Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. 
Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. 
Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare.

 

Facilitati Camere

Vilele contemporane sunt proiectate să se integreze în peisaj și toate au piscină privată cu temperatură controlată și ferestre din podea până în tavan cu vedere la Marea Arabiei. 
Acestea au o terasă în aer liber, o zonă de living spațioasă și un aparat Nespresso. 
De asemenea, există o cadă relaxantă liniștitoare și un duș cu efect de ploaie.

 


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Descoperă Abu Dhabi

Abu Dhabi

Vezi detalii

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și cele mai bune sfaturi de călătorie.

NOUTĂȚI

Articole blog Abu Dhabi

Update cookies preferences