Arabian Park Edge by Rotana


Descriere

Tourism Dirham Fee per bedroom per night payable directly by the guests to the hotel.

Localizare

Hotelul este situat convenabil pentru oaspe╚Ťii care doresc acces rapid la Dubai World Trade Centre ╚Öi la sta╚Ťia de metrou Al Jadaf. Serviciul de transfer cu program fix de la/ la sta╚Ťia de metrou este disponibil la fiecare 20 de minute.

Proprietatea ofer─â un serviciu gratuit de transfer de la/ la Terminalul 3 al Aeroportului Interna╚Ťional Dubai la hotel, la fiecare 20 de minute. De asemenea, oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie un serviciu gratuit de transfer de la/ la Dubai Mall, Burj Khalifa ╚Öi Jumeirah Beach.

Facilitati Hotel

Arabian Park are o zonă de plajă și o sală de fitness mare, dotată cu echipament Nautilus. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă, muzeu, Dubai Mall și aeroport.

Hotelul Arabian Park are 4 localuri care ofer─â m├ónc─âruri ┼či b─âuturi. Braseria hotelului serve╚Öte o gam─â larg─â de preparate interna╚Ťionale, iar oaspe╚Ťii pot savura gust─âri u╚Öoare l├óng─â piscin─â. Magazinul de delicatese cu program nonstop al hotelului ofer─â salate, sushi ╚Öi sandvi╚Öuri.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt frumos decorate și includ o baie modernă. Unele camere au un balcon foarte mare, cu vedere frumoasă la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences