Emiratele Arabe Unite Dubai Le Meridien Fairway Hotel

4 stele

Le Meridien Fairway Hotel

 Dubai | Dubai | Emiratele Arabe Unite

Detalii proprietate

Meridien este un hotel de 4 stele, situat la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou GGICO și oferă piscină în aer liber, cu cadă cu hidromasaj. Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Dubai se află la doar 3 km. Le Meridien Fairway pune la dispoziție camere și suite spațioase, cu baie cu marmură, de lux. Toate camerele au decor elegant, control climateric individual și TV prin satelit. Petit Café, cafeneaua de lângă piscina hotelului, servește mâncăruri internaționale și este deschisă la mesele de mic dejun, prânz și cină.

Localizare

Le Meridien Fairway se află la doar 1 stație de metrou de Deira City Centre și la câteva minute de mers cu mașina de Dubai Creek. The Aviation Club este la 15 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

Meridien este un hotel de 4 stele, situat la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou GGICO și oferă piscină în aer liber, cu cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Le Meridien Fairway pune la dispoziție camere și suite spațioase, cu baie cu marmură, de lux. Toate camerele au decor elegant, control climateric individual și TV prin satelit.


Alege date calatorie Modifica

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descopera Dubai

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și cele mai bune sfaturi de călătorie.

Update cookies preferences