Emiratele Arabe Unite Dubai Staybridge Suites Dubai Al Maktoum Airport

4 stele

Staybridge Suites Dubai Al Maktoum Airport

 Dubai | Dubai | Emiratele Arabe Unite

Detalii proprietate

Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport se află în Dubai, la 21 km de Dubai Expo 2020, şi oferă un restaurant, un lounge comun și vedere la piscină. Oaspeții cazați la acest hotel de 4 stele au la dispoziție room service și un centru de afaceri. Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă non-stop și program de divertisment în timpul serii.

Localizare

Dubai Parks and Resorts se află la 18,6 km, iar The Outlet Village este la 17,7 km de proprietate. Proprietatea este la 20,9 km de centrul de afaceri Jabal Ali. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 2,2 km de Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum.

Facilitati Hotel

Restaurant, terasă, un lounge comun și vedere la piscină. Oaspeții cazați la acest hotel de 4 stele au la dispoziție room service și un centru de afaceri. Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă non-stop și program de divertisment în timpul serii.

Hotelul servește zilnic un mic dejun tip bufet.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Descoperă Dubai

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și cele mai bune sfaturi de călătorie.

NOUTĂȚI

Articole blog Dubai

Update cookies preferences