Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Coasta Amalfitana Italia

Prezentare Coasta Amalfitana Italia

Coasta Amalfi este una dintre cele mai renumite destinații turistice din întreaga Italie și atrage anual mii de turiști. Transportul către Coasta Amalfi este bine dezvoltat și există un serviciu regulat de transport cu autobuzul și trenuri care călătoresc spre majoritatea destinațiilor populare. În plus, există o multitudine de hoteluri de înaltă calitate, restaurante și facilități pentru ca vacanța dvs să fie uimitoare. Coasta Amalfi are niște orașe perfecte, pline de case multicolorate, cum ar fi Positano, Praiano și Amalfi. În plus, există câteva plaje ascunse absolut fantastice, plimbări d...

Citeste mai mult

Prezentare Coasta Amalfitana Italia


Coasta Amalfi este una dintre cele mai renumite destinații turistice din întreaga Italie și atrage anual mii de turiști. Transportul către Coasta Amalfi este bine dezvoltat și există un serviciu regulat de transport cu autobuzul și trenuri care călătoresc spre majoritatea destinațiilor populare. În plus, există o multitudine de hoteluri de înaltă calitate, restaurante și facilități pentru ca vacanța dvs să fie uimitoare. Coasta Amalfi are niște orașe perfecte, pline de case multicolorate, cum ar fi Positano, Praiano și Amalfi. În plus, există câteva plaje ascunse absolut fantastice, plimbări de coastă și vile pe munte.

Vă rugăm schimbați data de intrare/ intoarcere și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa acest formular - Solicită o ofertă personalizată!