Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Rimini Italia

Prezentare Rimini Italia

Rimini este probabil una dintre cele mai cunoscute și renumite stațiuni de pe plajă din întreaga Europă - acest lucru se datorează lungimii sale de 15 km lungime de plaje frumoase cu nisip alb, o mulțime de hoteluri și nenumărate baruri și restaurante. Oferă o gamă largă de hoteluri, astfel încât cel mai probabil veți găsi un hotel care se potrivește preferințelor și bugetului dumneavoastră Mii de vizitatori se adună aici pentru a savura soarele, pentru a se relaxa pe plajă și a scăpa de mediul urban tumultos. ...

Citeste mai mult

Prezentare Rimini Italia


Rimini este probabil una dintre cele mai cunoscute și renumite stațiuni de pe plajă din întreaga Europă - acest lucru se datorează lungimii sale de 15 km lungime de plaje frumoase cu nisip alb, o mulțime de hoteluri și nenumărate baruri și restaurante. Oferă o gamă largă de hoteluri, astfel încât cel mai probabil veți găsi un hotel care se potrivește preferințelor și bugetului dumneavoastră Mii de vizitatori se adună aici pentru a savura soarele, pentru a se relaxa pe plajă și a scăpa de mediul urban tumultos.

Vă rugăm schimbați data de intrare/ intoarcere și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa acest formular - Solicită o ofertă personalizată!