Anantara Veli Maldives Resort


Descriere

Dac─â dori╚Ťi un paradis pe o insul─â de o simplitate elegant─â, ├«ntr-un decor tropical fermec─âtor doar pentru adul╚Ťi, nisipul alb ╚Öi apele azure de la Anantara Veli Resort vor oferi un cadru perfect.

Localizare

Complexul este la o scurt─â c─âl─âtorie de 35 de minute cu barca cu motor de la Aeroportul Interna╚Ťional Velana, disponibil pe toat─â durata zilei.

Facilitati Hotel

Anantara Veli pune la dispozi╚Ťie facilit─â╚Ťi de 5 stele, precum ╚Öi terenuri de tenis ├«n aer liber ╚Öi centru de fitness. Evada╚Ťi ├«n cadrul natural din ├«mprejurimile luxuriante ale zonei centrale a insulei ╚Öi bucura╚Ťi-v─â de o abordare holistic─â a st─ârii de bine la Balance Wellness Spa by Anantara.

Complexul ofer─â ╚Öi op╚Ťiuni de luat masa convenabile, cum ar fi seri cu bufet interna╚Ťional la 73 Degrees, m├ónc─âruri thailandeze autentice la Baan Huraa ╚Öi mese teppanyaki spectaculoase ╚Öi sushi preg─âtit manual la Origami. Seara, bucura╚Ťi-v─â de o mas─â gourmet, cu un meniu unicat realizat de dumneavoastr─â ╚Öi de maestrul-buc─âtar, servit pe un banc de nisip pustiu, av├ónd pe fundal asfin╚Ťitul soarelui din Maldive.

Facilitati Camere

Cele 67 de bungalouri de lux combin─â vederea superb─â cu facilit─â╚Ťi moderne, pentru a avea un sejur de vis. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie camere deasupra apei, cu vedere panoramic─â la lagun─â, sau destinde╚Ťi-v─â pe marginea lini╚Ötit─â a st├óncilor, cu oceanul care v─â asigur─â un somn lini╚Ötit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences