Cocoon Maldives


Descriere

Cocoon Maldives se afl─â pe uimitoarea insul─â Ookolhufinolhu din atolul Lhaviyani ╚Öi ofer─â gr─âtar ╚Öi piscin─â ├«n aer liber disponibil─â pe tot parcursul anului. Complexul are o zon─â de plaj─â privat─â ╚Öi facilit─â╚Ťi pentru sporturi de ap─â. Booking: 9.1 SUPERB

Localizare

Cocoon Maldives se afl─â pe uimitoarea insul─â Ookolhufinolhu din atolul Lhaviyani.

Facilitati Hotel

Piscin─â ├«n aer liber disponibil─â pe tot parcursul anului. Complexul are o zon─â de plaj─â privat─â ╚Öi facilit─â╚Ťi pentru sporturi de ap─â. Masa comunit─â╚Ťii Lago din zona de restaurant a fost conceput─â pentru evenimente exclusiviste de schimburi culturale. Astfel, oaspe╚Ťii au ocazia s─â-╚Öi ├«mbog─â╚Ťeasc─â experien╚Ťa sejurului.

Facilitati Camere

Toate unit─â╚Ťile de cazare sunt ├«nconjurate de vegeta╚Ťie ce poate fi v─âzut─â prin pere╚Ťii din sticl─â care despart camerele de baia ├«n aer liber. Acest design creeaz─â o senza╚Ťie de comuniune cu natura ├«ncadrat─â contrastant de nem─ârginirea turcoaz a m─ârii. Proiectul Lago Talking Furniture permite interac╚Ťiunea digital─â cu mobilierul. V─â pute╚Ťi conecta smartphone-ul la chip-urile instalate ├«n mobilier.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences