Maldive Maldive Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll)

5 stele

Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll)

 Maldive | Maldive | Maldive Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll), Maldive, Maldive, Maldive

Hotel Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll)

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o experienţă paradisiacă de lux, Diamonds Athuruga Maldives Resort & SPA asigură vile spaţioase, un centru spa cu tratamente ayurvedice şi un centru de scufundări. Proprietatea este la doar 20 de minute de zbor pitoresc cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Malé. Vilele situate deasupra apei au o terasă mare, cu acces direct la lagună. De asemenea, includ un pat cu baldachin, o zonă de living şi o baie privată mare. Bungalourile aflate pe malul mării au o verandă privată cu zonă de relaxare şi duş în aer liber. Toate unităţile sunt dotate cu facilităţi de ceai/cafea. Oaspeţii pot practica sporturi acvatice precum pescuit, canotaj şi windsurfing. De asemenea, au la dispoziţie mai multe locuri pentru snorkelling. Facilităţile includ o bibliotecă cu cărţi, jocuri şi o consolă Nintendo Wii, precum şi un centru de afaceri. Complexul oferă 5 restaurante diferite, bucătari excepţionali şi o pasiune pentru bucătăria de cele mai înalte standarde. Restaurantul Thari Over Water este gratuit numai pentru oaspeţii Vilei pe Apă. Restaurantul maldivian Farivalhu, restaurantul japonez Thila şi restaurantul cu specific marin Kakuni implică un cost suplimentar pentru toţi oaspeţii. Barul pe plajă Boli asigură mese uşoare şi gustări fără niciun cost suplimentar.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. 

Diamonds Athuruga este un paradis situat la doar 20 de minute de zbor pitoresc de Aeroportul Internațional Malé.

Facilitati Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o experienţă paradisiacă de lux, Diamonds Athuruga Maldives Resort & SPA asigură vile spaţioase, un centru spa cu tratamente ayurvedice şi un centru de scufundări.

Oaspeţii pot practica sporturi acvatice precum pescuit, canotaj şi windsurfing. De asemenea, au la dispoziţie mai multe locuri pentru snorkelling. Facilităţile includ o bibliotecă cu cărţi, jocuri şi o consolă Nintendo Wii, precum şi un centru de afaceri.

Complexul oferă 5 restaurante diferite, bucătari excepţionali şi o pasiune pentru bucătăria de cele mai înalte standarde. Restaurantul Thari Over Water este gratuit numai pentru oaspeţii Vilei pe Apă. Restaurantul maldivian Farivalhu, restaurantul japonez Thila şi restaurantul cu specific marin Kakuni implică un cost suplimentar pentru toţi oaspeţii. Barul pe plajă Boli asigură mese uşoare şi gustări fără niciun cost suplimentar.

Facilitati Camere

Vilele situate deasupra apei au o terasă mare, cu acces direct la lagună. De asemenea, includ un pat cu baldachin, o zonă de living şi o baie privată mare. Bungalourile aflate pe malul mării au o verandă privată cu zonă de relaxare şi duş în aer liber. Toate unităţile sunt dotate cu facilităţi de ceai/cafea.

 

Beach Bungalow

 

Dimensiune 

40 m²

 
Bungalou cu acces direct la plajă și o verandă privată, cu fotolii și șezlonguri. De asemenea, are un duș în aer liber.

Junior Suite

 

Dimensiune 

55 m²

 
Această suită este dotată cu fierbător electric.

Water Villa

 

Dimensiune 

50 m²

 
Vilele au pat cu baldachin și canapea extensibilă. De asemenea, acestea sunt dotate cu minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un Apple iMach. Baia privată are o cabină de duș spațioasă, cu cap de duș dublu și chiuvetă dublă. Terasa în aer liber oferă acces la lagună.


WiFi este gratuit.

 

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll), Maldive, Maldive, Maldive

Restaurant
Bar
Schimb valutar
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Fitness
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Babysitting
Transfer aeroport
Exotic
Recepție 24h
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Camere nefumători

Localizare Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll), Maldive, Maldive, Maldive

Update cookies preferences