Fushifaru Maldives

de la
6127  6057 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.02.2023 - 26.02.2023 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Fushifaru KanÔÇÖdu este o zon─â marin─â protejat─â. La doar c├ó╚Ťiva metri de insul─â exist─â 3 loca╚Ťii importante de scufund─âri, inclusiv renumitul Fushifaru Thila, unul dintre cele mai iconice locuri pentru scufund─âri ╚Öi o sta╚Ťie de epurare marin─â, unde apa curat─â atrage creaturi precum diavoli de mare, ╚Ťestoase ╚Öi multe altele.

Localizare

Situat la marginea estică a Atolului Lhaviyani, la o călătorie pitorească de 35 de minute cu hidroavionul, această insulă mică se află între 2 canale care conectează laguna interioară a atolului cu marea exterioară, în timp ce pe o parte există un banc mare de nisip.

Facilitati Hotel

Oaspe╚Ťii vor lua masa la Korakali, micul dejun, pr├ónzul ╚Öi cina la Raakani Grill pentru preparate asiatice cu accent pe cele mai rafinate variet─â╚Ťi locale de fructe de mare ╚Öi vor merge la barul Fanihandhi pentru a face plaj─â ╚Öi a savura cocktail-uri la apus.

Facilitati Camere

Îmbinând designul și arhitectura maldiviană cu estetica modernă, plaja și vilele deasupra apei de la Fushifaru Maldives emană o atmosfera primitoare, dar luxoasă în amenajare și facilită

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences