Gangehi Island Resort


Descriere

Gangehi Island Resort se află la periferia Atolului Ari de Nord și are o școală de scufundări, un centru spa și o plajă lungă cu nisip. Oferă camere situate deasupra apei, pe plajă sau în grădinile tropicale.

Localizare

Gangehi Island Resort este ├«nconjurat de recife de corali ╚Öi se afl─â la aproximativ 25 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Interna╚Ťional Ibrahim Nasir din Mal├ę. Este situat la 15 minute de mers cu barca de Gangehi Kandu, o loca╚Ťie spectaculoas─â pentru scufund─âri.

Facilitati Camere

Camerele au aer condi╚Ťionat, ventilator de tavan, frigider, cutie de valori ╚Öi verand─â spa╚Ťioas─â. B─âile sunt dotate cu du┼č cu ap─â cald─â ┼či rece.

Facilitati Hotel

 

Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie numeroase activit─â╚Ťi nautice. Se pot organiza excursii de snorkelling ┼či de pescuit, iar oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie canoe. Complexul ofer─â ╚Öi sesiuni de yoga ├«n aer liber.

Printre facilit─â╚Ťi se num─âr─â centrul Ginger Spa care ofer─â tratamente ayurvedice ╚Öi tradi╚Ťionale. Exist─â, de asemenea, un centru de scufund─âri certificat, o sal─â de sport bine dotat─â, un teren de volei pe plaj─â ╚Öi o bibliotec─â de c─âr╚Ťi ╚Öi DVD-uri. Complexul are ╚Öi propriul biolog marin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences