Hideaway Beach Resort & Spa


Descriere

Hideaway Beach Resort & Spa se afl─â ├«n Dhonakulhi, pe atolul Haa Alif din nordul arhipelaguI insulelor Maldive ┼či ofer─â unit─â┼úi de cazare luxoase de tip boutique. Doar 5% din suprafa╚Ťa insulei este acoperit─â de construc╚Ťii, iar restul insulei este un spa╚Ťiu tropical, natural ╚Öi privat. Complexul pune la dispozi╚Ťie vile exclusiviste, cu majordom personal, precum ╚Öi 4 restaurante. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de WiFi gratuit ├«n ├«ntreaga proprietate. Booking: 8.4 SUPERB

Localizare

De la Aeroportul Interna╚Ťional Mal├ę, oaspe╚Ťii pot ajunge la Hideaway Beach Resort & Spa cu un zbor intern de 50 de minute, urmat de o c─âl─âtorie de 15 minute cu barca cu motor.

Facilitati Hotel

Complexul pune la dispozi╚Ťie vile exclusiviste, cu majordom personal, precum ╚Öi 4 restaurante. Oaspe╚Ťii beneficiaz─â de WiFi gratuit ├«n ├«ntreaga proprietate.┬á Pentru cei care iubesc s─â fie activi, exist─â 2 piscine ├«n aer liber, centru de agrement cu sal─â de sport, precum ╚Öi teren de volei pe plaj─â. De asemenea, proprietatea ofer─â diverse sporturi nautice, precum pescuit, centru de scufund─âri ╚Öi o serie de excursii.

Restaurantul Matheefaru, care beneficiaz─â de vedere superb─â la mare, serve┼čte preparate interna┼úionale. Restaurantul asiatic Samsara este situat deasupra apei ┼či ofer─â preparate indiene moderne. Localul Meeru Bar and Grill ofer─â specialit─â╚Ťi europene contemporane, precum ╚Öi fructe de mare, pizza ╚Öi gust─âri.

Facilitati Camere

Vilele spa╚Ťioase de la Hideaway Beach Resort au piscin─â privat─â ╚Öi acces direct la plaj─â. Proprietatea ofer─â singurul port de agrement privat opera╚Ťional din ╚Ťar─â, precum ╚Öi singura academie de tenis profesionist.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences