Maldive Maldive Kagi Maldives (adults only, doar copii peste 12 ani)

5 stele

Kagi Maldives (adults only, doar copii peste 12 ani)

 Maldive | Maldive | Maldive

Detalii Kagi Maldives (adults only, doar copii peste 12 ani), Maldive, Maldive, Maldive

Hotel Kagi Maldives (adults only, doar copii peste 12 ani)

Localizare: Kagi Maldives Spa Island este o insula fermecatoare situata in atolul North Male, la 60 de minute de aeroportul international Velana, transferul realizandu-se cu barca rapida.
Descriere: Kagi Maldives Spa Island este un complex de 5 stele inaugurat anul acesta, ce gazduieste clienti de la 12 ani in sus. Resortul imbina decorurile moderne cu cele traditionale, ofera servicii de inalta calitate, destinate unei relaxari totale. Proprietatea detine 50 de vile de tip boutique, unele situate pe apa, iar altele pe plaja. In centrul insulei se afla un centru spa de 1500 metri patrati.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor 3 restaurante (bufet si a la carte), baruri, piscina infinita, magazine, centru de sporturi acvatice si scufundari, centru spa, gym, yoga.
Dotari camere: Toate camerele au vedere la mare si la piscina si sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, TV satelit, telefon, seif, birou, zona de relaxare, minibar, fierbator, facilitati pentru preparat cafea/ceai, baie cu cada si dus dotata cu toate facilitatile necesare, prosoape de piscina si plaja, piscina privata, terasa.
Limita bagaj: pentru transferul cu barca rapida, limita bagajului mare este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa.
Site: https://www.kagimaldives.com


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare Kagi Maldives (adults only, doar copii peste 12 ani), Maldive, Maldive, Maldive

NOUTĂȚI

Articole blog Maldive

Update cookies preferences