Maldive Maldive Kagi Maldives Spa Island

5 stele

Kagi Maldives Spa Island

 Maldive | Maldive | Maldive

Detalii proprietate Kagi Maldives Spa Island, Maldive, Maldive, Maldive

Hotel Kagi Maldives Spa Island

Kagi Maldives Spa Island se află în Atolul Malé de Nord și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Există diverse facilități, printre care room service, un serviciu de concierge și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Complexul are o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment seara și recepție cu program non-stop.Kagi Maldives Spa Island se află la 45 km de Bandos și la 38 km de Thulusdhoo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Malé, situat la 55 km de cazare, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Localizare

Kagi Maldives Spa Island se află la 45 km de Bandos și la 38 km de Thulusdhoo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Malé, situat la 55 km de cazare, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Kagi Maldives Spa Island se află în Atolul Malé de Nord și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Există diverse facilități, printre care room service, un serviciu de concierge și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Complexul are o piscină în aer liber, un centru de fitness, divertisment seara și recepție cu program non-stop.

Oaspeții cazării pot lua un mic dejun tip bufet sau continental.

Kagi Maldives Spa Island oferă acces la o terasă. La complex puteți să jucați tenis de masă.

Facilitati Camere

Toate unitățile sunt echipate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, ceainic, birou, duș și uscător de păr. Camerele complexului au baie privată dotată cu cadă și articole de toaletă gratuite și vedere la piscină. Fiecare cameră de la Kagi Maldives Spa Island include o zonă de relaxare.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Maldive

Update cookies preferences