Maldive Maldive Kuda Villingili Resort Maldives

5 stele

Kuda Villingili Resort Maldives

 Maldive | Maldive | Maldive

Detalii proprietate Kuda Villingili Resort Maldives, Maldive, Maldive, Maldive

Hotel Kuda Villingili Resort Maldives

Kuda Villingili Resort Maldives se află în atolul Malé Nord și oferă restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Acest complex de 5 stele are WiFi gratuit, o zonă de plajă privată și club pentru copii.Plaja Bikini este la mai puțin de 1 km de Kuda Villingili Resort Maldives. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 26 km de complex. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Localizare

Plaja Bikini este la mai puțin de 1 km de Kuda Villingili Resort Maldives. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malé, situat la 26 km de complex. Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Kuda Villingili Resort Maldives se află în atolul Malé Nord și oferă restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și bar. Acest complex de 5 stele are WiFi gratuit, o zonă de plajă privată și club pentru copii. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Facilitati Camere

Kuda Villingili Resort Maldives oferă cazare de 5 stele, cu o cadă cu hidromasaj și loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și darts la cazare, iar zona este apreciată de amatorii de ciclism și canotaj.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Maldive

Update cookies preferences