Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa (Furanafushi)


Descriere

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de lux se afl─â pe insula privat─â Furanafushi, ├«n Atolul Male Nord din Maldive, cu nisip alb, ape cristaline ╚Öi apus de soare superb. Complexul este accesibil ├«n 15 minute cu serviciul gratuit de transfer cu barca cu motor de la Aeroportul Interna╚Ťional Velana. Acest complex premiat, de 5 stele are o gam─â larg─â de unit─â╚Ťi de cazare, de la camere Deluxe cu gr─âdin─â ╚Öi c─âsu╚Ťe frumoase pe plaj─â la vile elegante ╚Öi suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei. Complexul pune la dispozi╚Ťie 7 restaurante ╚Öi baruri. ChopstiX ofer─â vedere la piscina cu ap─â dulce ╚Öi m├ónc─âruri asiatice delicioase, de la g─âlu╚Öte de cas─â ╚Öi t─âi╚Ťei la gust─âri tradi╚Ťionale. Restaurantul elegant Sea Salt situat l├óng─â plaj─â serve╚Öte fructe de mare ├«n aer liber. Buc─âtarii-╚Öefi de la restaurantul Feast preg─âtesc m├ónc─âruri interna╚Ťionale ├«n buc─ât─âria deschis─â. La Feast beneficia╚Ťi de cine tematice pe plaj─â, cum ar fi Maldivian Fish Market ╚Öi Arabian Night, cu program de divertisment live. Masala Hut ofer─â m├ónc─âruri din buc─ât─âria tradi╚Ťional─â din India de Nord ╚Öi de Sud. Baan Thai serve╚Öte m├ónc─âruri moderne din buc─ât─âria thailandez─â autentic─â. La barul Anchorage pute╚Ťi s─â savura╚Ťi cocktail-uri r─âcoritoare ├«n timp ce admira╚Ťi vederea superb─â la Oceanul Indian. Kakuni Hut este renumit pentru sortimentele de taco ╚Öi cocktail-uri. Recent renovat, centrul spa premiat Shine Spa for Sheraton se afl─â chiar pe aceast─â insul─â privat─â. Facilit─â╚Ťile oferite de proprietate includ 3 piscine cu ap─â dulce, ├«n aer liber, scufund─âri, centru de sporturi acvatice ╚Öi teren de tenis. La un cost suplimentar, proprietatea ofer─â servicii, cum ar fi scufund─âri, sporturi acvatice motorizate, picnic pe bancul de nisip, safari de snorkelling, croazier─â cu delfini la apusul soarelui, parasailing ╚Öi pescuit. Complexul pune la dispozi╚Ťie oferta Side by Side Family Program, cu activit─â╚Ťi distractive pentru copii ╚Öi adolescen╚Ťi.

Facilitati Hotel

Acest complex premiat, de 5 stele are o gam─â larg─â de unit─â╚Ťi de cazare, de la camere Deluxe cu gr─âdin─â ╚Öi c─âsu╚Ťe frumoase pe plaj─â la vile elegante ╚Öi suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei.

Complexul pune la dispozi╚Ťie 7 restaurante ╚Öi baruri. ChopstiX ofer─â vedere la piscina cu ap─â dulce ╚Öi m├ónc─âruri asiatice delicioase, de la g─âlu╚Öte de cas─â ╚Öi t─âi╚Ťei la gust─âri tradi╚Ťionale. Restaurantul elegant Sea Salt situat l├óng─â plaj─â serve╚Öte fructe de mare ├«n aer liber. Buc─âtarii-╚Öefi de la restaurantul Feast preg─âtesc m├ónc─âruri interna╚Ťionale ├«n buc─ât─âria deschis─â. La Feast beneficia╚Ťi de cine tematice pe plaj─â, cum ar fi Maldivian Fish Market ╚Öi Arabian Night, cu program de divertisment live. Masala Hut ofer─â m├ónc─âruri din buc─ât─âria tradi╚Ťional─â din India de Nord ╚Öi de Sud. Baan Thai serve╚Öte m├ónc─âruri moderne din buc─ât─âria thailandez─â autentic─â. La barul Anchorage pute╚Ťi s─â savura╚Ťi cocktail-uri r─âcoritoare ├«n timp ce admira╚Ťi vederea superb─â la Oceanul Indian. Kakuni Hut este renumit pentru sortimentele de taco ╚Öi cocktail-uri.

Recent renovat, centrul spa premiat Shine Spa for Sheraton se afl─â chiar pe aceast─â insul─â privat─â. Facilit─â╚Ťile oferite de proprietate includ 3 piscine cu ap─â dulce, ├«n aer liber, scufund─âri, centru de sporturi acvatice ╚Öi teren de tenis.

La un cost suplimentar, proprietatea ofer─â servicii, cum ar fi scufund─âri, sporturi acvatice motorizate, picnic pe bancul de nisip, safari de snorkelling, croazier─â cu delfini la apusul soarelui, parasailing ╚Öi pescuit. Complexul pune la dispozi╚Ťie oferta Side by Side Family Program, cu activit─â╚Ťi distractive pentru copii ╚Öi adolescen╚Ťi.

Facilitati Camere

Acest complex premiat, de 5 stele are o gam─â larg─â de unit─â╚Ťi de cazare, de la camere Deluxe cu gr─âdin─â ╚Öi c─âsu╚Ťe frumoase pe plaj─â la vile elegante ╚Öi suite mari, cu 2 dormitoare, situate deasupra apei.

Deluxe / Beach Front Deluxe

Dimensiune 

45 m┬▓

Island Cottage / Beach Front Cottage

Dimensiune 

70 m┬▓

 Ocean Pool Villa

Suprafa╚Ťa vilei:┬á

90 m┬▓

 Water Bungalow

Suprafa╚Ťa vilei:┬á

74 m┬▓

 

Localizare Hotel

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa de lux se afl─â pe insula privat─â Furanafushi, ├«n Atolul Male Nord din Maldive, cu nisip alb, ape cristaline ╚Öi apus de soare superb. Complexul este accesibil ├«n 15 minute cu serviciul gratuit de transfer cu barca cu motor de la Aeroportul Interna╚Ťional Velana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room service
Restaurant
Bar
Schimb valutar
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Recep╚Ťie 24h
Fitness
AC ( aer conditionat )
Camere nefum─âtori
Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Babysitting
Transfer aeroport
Exotic
Camer─â pentru bagaje
Piscin─â exterioar─â

Locatie