Maldive Maldive Siyam World Maldives

5 stele

Vacanta Maldive

Siyam World Maldives

 Maldive | Maldive | Maldive

Detalii Siyam World Maldives, Maldive, Maldive, Maldive

Hotel Siyam World Maldives

Situată pe insula Dhigurah, întinsă pe 1,5 km de recif, în atolul Noonu, Siyam World Maldives oferă o experiență tipică insulară extraordinară pe o insulă naturală luxuriantă cu suprafața de 54 ha, cu o selecție captivantă de activități de aventură pline de distracție. Înconjurat de o plajă albă curată, înconjurată de palmieri înclinați şi de vegetație tropicală deasă, Siyam World Maldives este accesibil cu o cursă aeriană internă de la Aeroportul Internațional Velana la Aeroportul Maafaru. De la Maafaru se ajunge la complex după o călătorie de 15 minute cu barca cu motor. De asemenea, se poate ajunge și cu hidroavionul, după o călătorie de 45 de minute de la Aeroportul Internațional Velana.

Localizare

Situată pe insula Dhigurah, întinsă pe 1,5 km de recif, în atolul Noonu, Siyam World Maldives oferă o experiență tipică insulară extraordinară pe o insulă naturală luxuriantă cu suprafața de 54 ha. Siyam World Maldives este accesibil cu o cursă aeriană internă de la Aeroportul Internațional Velana la Aeroportul Maafaru.

Facilitati Hotel

Siyam World Maldives oferă o gamă fantastică de restaurante în regim dine-around cu preparate variate, de la specialități vegetariene autentice, raw vegane, italiene, indiene și la grătar. De asemenea, există 4 baruri cu băuturi fără limită de consum, iar barul principal este deschis non-stop şi oferă un bufet cu gustări ușoare până noaptea târziu.

Facilitati Camere

Complexul oferă unități de cazare variate și activități zilnice, unde copiii pot învăța și se pot distra la Turtle Kids Village, un sat dedicat copiilor, care include și servicii de club pentru copii. Centrul Sun Spa, construit în vegetația luxuriantă, pentru liniște şi pace, are 18 pavilioane spa, mese duble de masaj, duș cu efect de ploaie în aer liber şi o baie romantică cu flori. Zonele de hidroterapie includ piscine de relaxare, baie de aburi şi saună.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare Siyam World Maldives, Maldive, Maldive, Maldive

NOUTĂȚI

Articole blog Maldive

Update cookies preferences