Mexic Cancun Occidental Xcaret Destination

5 stele

Occidental Xcaret Destination

 Playa del Carmen | Cancun | Mexic

Detalii proprietate Occidental Xcaret Destination, Playa del Carmen, Cancun, Mexic

Hotel Occidental Xcaret Destination

Descriere: Hotelul Occidental Xcaret Destination de 5 stele aflat in apropierea celei mai cunoscute zone a Rivierei Maya, mai exact Playa del Carmen, isi intampina oaspetii cu servicii deosebite si o atmosfera familiara.


Localizare: Hotelul Occidental Xcaret Destination se afla la aproximativ 45 de minute de mers cu masina fata de Cancun si la 10 minute distanta fata de cunoscuta plaja Playa del Carmen. In imediata apropiere se afla impresionantul parc arheologic Xcaret, cu peste 50 de obiective turistice naturale si culturale.


Facilitati hotel: Hotelul Occidental Xcaret Destination pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces imediat la plaja, internet Wi-Fi, 11 restaurante, 10 baruri, 7 piscine pentru adulti si copii, serviciu de inchirieri auto, sala fitness, centru spa/wellness (contra cost), sala de conferinte, magazine, club pentru copii si asigura facilitati pentru practicarea diverselor sporturi.


Dotari camere: Hotelul Occidental Xcaret Destination are 765 de camere dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, televizor satelit, telefon, facilitati pentru preparat cafea/ceai, minibar, seif, baie cu uscator de par, balcon.


Clasificare oficiala: 5 stele


Pagina web: http://www.occidentalgrandxcaret.com/

Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences