Oman Salalah Belad Bont Resort

4 stele

Belad Bont Resort

 Salalah | Salalah | Oman

Detalii proprietate Belad Bont Resort, Salalah, Salalah, Oman

Hotel Belad Bont Resort

Descriere
Hotelul este situat in Salalah, al doilea cel mai mare oras din Oman, binecunoscut pentru clima blanda si frumusetile naturale. Salalah este una dintre cele mai frumoase destinatii ce pot fi vizitate pe tot timpul anului.


Localizare
Aeroportul din Salalah se afla la 13 km de resort. Plaja este situata la o distanta de 800 m fata de hotel, iar hotelul pune la dispozitia clientilor si un shuttle bus catre plaja.


Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai 4 restaurante pentru servirea mesei sau a unei gustari, 2 baruri si o cafenea. In lista de facilitati a hotelului se inscriu si sala de fitness, sauna, jacuzzi, salon de infrumusetare. Hotelul ofera si un loc de joaca pentru copii. Pentru petrecerea timpului liber in Salalah, oaspetii pot opta pentru activitatile optionale: croaziere pe mare, turul orasului, cina in aer liber, scufundari, drumetii, picnic, cursuri de yoga, cursuri de gatit.

In acest hotel nu se vand bauturi alcoolice.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada, aer conditionat, uscator de par, seif, televizor, telefon.


Site
https://beladbont.com/Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences