Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Căutarea Dvs. nu a întors nici un rezultat!
Vă rugăm schimbați parametrii de cautare și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa formularul din dreapta jos!

Descriere

Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel.
Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimatice Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel. Facilitati Pensiune Pensiunea Ally ofera 10 camere Double. Pensiunea Ally dispune de parcare, salon masaj, foisor, gratar, fantana arteziana. Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, centrala termica, frigider, telefon, internet. Masa - Mic Dejun Pensiunea dispune de sala de mese.
Descriere camere:
Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, centrala termica, frigider, telefon, internet.
Descriere facilitati:
Pensiunea Ally se afla in statiunea balneoclimatice Baile Olanesti si este una din putinele vile care va ofera confortul unui hotel. Facilitati Pensiune Pensiunea Ally ofera 10 camere Double. Pensiunea Ally dispune de parcare, salon masaj, foisor, gratar, fantana arteziana. Masa - Mic Dejun Pensiunea dispune de sala de mese.

Locatie