Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Căutarea Dvs. nu a întors nici un rezultat!
Vă rugăm schimbați parametrii de cautare și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa formularul din dreapta jos!

Descriere

Hotel Stogu este situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, seif, spalatorie, spa si centru wellness, masaj, drumetii, camere pentru nefumatori, accesul animalelor de companie este permis, plata cu card, baza de tratament, parcare cu plata, internet wireless. Hotelul Stogu are in componenta sa 25 de camere duble si un apartament. Facilitati camere: baie proprie cu dus, TV si televiziune prin cablu, frigider, aer conditionat, internet wireless, incalzire centrala, minibar, seif, balcon/terasa.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, TV si televiziune prin cablu, frigider, aer conditionat, internet wireless, incalzire centrala, minibar, seif, balcon/terasa.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, seif, spalatorie, spa si centru wellness, masaj, drumetii, camere pentru nefumatori, accesul animalelor de companie este permis, plata cu card, baza de tratament, parcare cu plata, internet wireless. Hotelul Stogu are in componenta sa 25 de camere duble si un apartament.
Locatie:
Hotel Stogu este situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Spalatorie
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Baza de tratament
Masaj
Depozitare bagaje
Seif la receptie
Baie proprie
Spa
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Camere nefumatori
Balcon
Zona receptie
Receptie non-stop
Sistem central de incalzire
Centru de tratament si wellness
Parcare contra cost
Frigider in camera
Animale de companie permise
Plata prin card

Locatie