4 stele

Carana Beach

 Mahe Island | Seychelles | Seychelles

Detalii proprietate Carana Beach, Mahe Island, Seychelles, Seychelles

Hotel Carana Beach

Descriere: Carana Beach Resort este un hotel de 5 stele, aflat la nici 10 km de capitala Victoria. A fost proiectat sub un concept care accentueaza unicitatea locatiei. Camerele au vedere la ocean si sunt inconjurate de vegetatie tropicala, luxurianta. Turistii se pot bucura de o atmosfera intima si in acelasi timp pot explora zonele magnifice din apropiere.

Localizare: este situat la 10 km de orasul Victoria, Mahe, la 30 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Seychelles.

Facilitati hotel: acces direct la plaja, piscina, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, restaurant a la carte, gradina, terasa, bar, centru spa/ wellness (cost extra), receptie deschisa non stop.

Facilitati camere: internet Wi-Fi, minibar, telefon, televizor, aer conditionat si ventilator, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, seif, baie privata cu cabina de dus.

In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 10:00;

Site: https://caranabeach.com/


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences