Spania Costa del Sol Turism seniori si non seniori Costa del Sol - Hotel 4*

4 stele

Turism seniori si non seniori Costa del Sol - Hotel 4*

 Fuengirola | Costa del Sol | Spania

Detalii proprietate Turism seniori si non seniori Costa del Sol - Hotel 4*, Fuengirola, Costa del Sol, Spania

Hotel Turism seniori si non seniori Costa del Sol - Hotel 4*

Costa del Sol (Coasta Soarelui) este considerat cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane. Situata in sudul Spaniei, pe o intindere de 160 km, Costa del Sol este o inlantuire de 12 statiuni pline de viata, cele mai importante si renumite fiind Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella si orasul Malaga.
Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite pentru toate gusturile, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa pe toata coasta, peisajele incredibile, muzeele interesante, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.
Daca alegi sa-ti petreci vacanta pe Costa del Sol poti alege sa vizitezi si atractiile din apropiere. Astfel o plimbare pana in Gibralatar este mai mult decat recomandata, iar vizitarea oraselor Sevilla, Cordoba, Granada merita tot efortul. De asemenea, o frumoasa excursie poate fi vizitarea celor 24 de sate ale soarelui, denumite astfel dupa arhitectura deosebita si dupa culoarea alba a caselor, inconjurate de flori si palmieri.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Cluj-Napoca Malaga Cluj-Napoca cu compania WIZZ AIR;
1 bagaj de cala de maxim 20 kg/persoana si 1 bagaj de mana mic (40*30*20cm);
7 nopti cazare cu pensiune completa (inclusiv un pahar de apa si unul de vin) la hotel 4* zona Fuengirola;
transferuri aeroport hotel aeroport;
asistenta turistica la destinatie in limba romana;
taxele de aeroport (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv mai 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea acestora.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
catering (se poate comanda si achita in timpul zborului);taxa de statiune: 2 Euro/persoana/zi, se achita direct la hotel (aceasta taxa poate suferi modificari).
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Cluj Napoca 14:20 - Malaga 17:20 / durata zbor: 4h
Malaga 18:00 - Cluj Napoca 22:45 / durata zbor: 3h45m

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 60 de zile inaintea plecarii nu se vor inscrie minim 20 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

EXCURSII OPTIONALE:

Granada si Alhambra, giuvaerul din coroana maura este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Excursia cuprinde transport cu autocarul, insotitor roman de grup, timp liber in centrul orasului (2H), vizita Albaicin si vizita palatului arab, Alhambra, cu audio vox inclus. Acesta este dovada vie a mestesugului desavarsit al lumii arabe, o opera de arta desprinsa parca din 1001 de nopti, un mix de traditie spaniola si miraj exotic. Excursia dureaza o zi (aproximativ 10 ore).
Pret informativ: 80 EURO/adult


Sevilla, cel mai mare oras din sudul Spaniei. La sosire, tur panoramic pe parcursul caruia se pot admira cele mai frumoase obiective: Turnul de Aur, Turnul de Platina, La Giralda, Aleea de Portocali, zona Triana, zidurile Macarena si El Alcazar (Cetatea). In continuare, tur pietonal prin gradinile Murillo si prin cartierul evreiesc, Santa Cruz pentru a admira casutele pictate in alb cu ferestre din fier forjat. Optional, vizita la Catedrala din Sevilla, cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale Spaniei (inclusiv mormantul marelui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya). Excursie de o zi intreaga, aprox. 11 ore.
Pret informativ: 80 EURO/adult
Gibraltar, renumita stanca teritoriu britanic ce margineste stramtoarea cu acelasi nume. Excursia include transport cu autocarul pana la Linea de la Conception, trecerea de frontiera cu Gibraltarul, transport cu microbuz local pentru turul panoramic al insulei care cuprinde Catalan Bay, scurta oprire pentru fotografii la Europa Point de unde, daca este senin, putem vedea Marocul, Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi, Gibraltarul fiind paradis fiscal. Excursie de o zi intreaga, aprox. 10 ore.
Pret informativ: 85 EURO/adult

Ronda. Orasul haiducilor spanioli si a renumitei Carmen de la Ronda. Asa zisul oras visat ciudad soAaada. Excursia include transport cu autocarul, bilet de intrare la Don Bosco, cu o mica degustare de vin, timp liber pentru vizitarea orasului Senetil de las Bodegas (1h), un sat tipic andaluz dar diferit de toate celelalte prin constructiile inedite sub stanca. Un sat care a profitat de locatia geogrAAfica pentru a construi case pesteri., vizita Ronda, cu timp liber in centrul orasului (2h).
Pret informativ: 55 EURO/adultNOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru un minim de 20 participanti.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.


Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.
NOTIFICARI SUPLIMENTARE:
Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/persoana.
Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPRAR VALABIL; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE;

Pentru alte informatii referitor intrare in tara (documente, conditii COVID etc) va rugam consultati https://www.mae.ro/travel-conditions/3747.

Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din Spania, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program se poate recomanda si persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Descoperă Costa del Sol

Descoperă Paradisul Soarelui: Sejur de vis în Costa del Sol în 2023

Planifici deja vacanța din vara anului 2023 și vrei să experimentezi soarele, plajele încântătoare și atmosfera vibrantă? Costa del Sol din Spania este destinația perfectă pentru tine! Situată în provincia Malaga, Costa del Sol este renumită pentru plajele spectaculoase, clima sa blândă și peisajele uimitoare. Aici vei găsi toate ingredientele necesare pentru o vacanță de neuitat. În acest articol, vom explora atracțiile principale, activitățile deosebite și hotelurile de top din Costa del Sol, pentru ca sejurul tău în 2023 să fie unul desăvârșit.

Explorarea atracțiilor Costa del Sol:
Costa del Sol este o adevărată comoară a Spaniei, cu numeroase atracții ce merită vizitate. Un loc obligatoriu de vizitat este orașul Malaga, cu faimosul său Muzeu Picasso și Catedrala din Malaga. De asemenea, poți explora frumusețea satului alb Andaluzia, precum Ronda, cu podul său emblematic și vederile impresionante. Pasionații de istorie ar trebui să viziteze Alhambra din Granada, un palat maur fascinant. Iar pentru iubitorii de natură, Parcul Natural Montes de Malaga oferă trasee de drumeție pitorești.

Activități deosebite în Costa del Sol:
Pe lângă relaxarea pe plajă și baia în apele cristaline ale Mării Mediterane, Costa del Sol oferă și o gamă largă de activități. Poți explora frumusețea subacvatică prin snorkeling sau scufundări în apele prielnice ale regiunii. Dacă ești pasionat de golf, vei fi încântat de terenurile de golf de calitate din Costa del Sol. De asemenea, poți face o plimbare cu barca pentru a admira priveliștile spectaculoase ale coastei. Pentru cei dornici de aventură, există și posibilitatea de a practica sporturi nautice precum jet-ski, windsurfing sau kitesurfing.

Hoteluri de top în Costa del Sol in 2023:

    Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa: Acest hotel luxos se află în Marbella și oferă camere elegante, o piscină impresionantă și un teren de golf de 18 găuri. Cu o plajă privată, spa și mai multe opțiuni de restaurante, Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa promite o experiență de lux.

    Puente Romano Marbella: Situat pe malul mării, acest complex hotelier oferă camere și suite rafinate, grădini tropicale luxuriante și o piscină în stil lagună. Cu o varietate de restaurante și facilități de relaxare, precum și un centru spa de renume, Puente Romano Marbella este locul perfect pentru cei care doresc să se bucure de lux și confort în timpul sejurului lor în Costa del Sol.

    Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort:
Aflat în apropierea orașului Marbella, acest hotel oferă camere elegante și confortabile, înconjurat de grădini frumoase și cu vedere la mare. Cu un teren de golf de 18 găuri, o piscină în aer liber și un spa relaxant, Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort promite o experiență relaxantă și rafinată.

    Gran Hotel Miramar: Situat în Malaga, acest hotel istoric oferă camere luxoase, o piscină spectaculoasă pe acoperiș și o vedere panoramică la Marea Mediterană. Cu un centru spa de lux, restaurante rafinate și o locație excelentă în apropierea centrului orașului, Gran Hotel Miramar este o alegere perfectă pentru cei care doresc să exploreze Malaga și să se bucure de rafinamentul și confortul unui hotel de top.

    Hotel Fuerte Estepona: Amplasat în Estepona, acest hotel oferă camere moderne și spațioase, înconjurat de grădini tropicale și cu acces direct la plajă. Cu piscine în aer liber, terenuri de tenis și facilități de divertisment pentru copii, Hotel Fuerte Estepona este potrivit pentru familii și pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru natural și plin de farmec.

    Hotel Estepona Palace: Situat în Estepona, acest hotel de lux oferă camere spațioase și elegante, majoritatea cu balcon și vedere la mare. Cu o piscină mare în aer liber, o zonă de plajă privată și facilități de spa și wellness, Hotel Estepona Palace îți va oferi o experiență relaxantă și confortabilă în timpul sejurului tău în Costa del Sol.

    Hotel Iberostar Costa del Sol: Aflat în apropierea orașului Marbella, acest hotel oferă camere moderne și confortabile, înconjurate de grădini frumoase și cu vedere la Marea Mediterană. Cu mai multe piscine în aer liber, acces direct la plajă și diverse activități de divertisment, Hotel Iberostar Costa del Sol este potrivit pentru familiile și cuplurile care caută o experiență relaxantă și distractivă în timpul vacanței.

    Hotel Torremolinos Centro: Situat în centrul orașului Torremolinos, acest hotel oferă camere moderne și confortabile, cu facilități de bază, precum aer condiționat și televizor. Cu o locație convenabilă, aproape de plajă și de principalele atracții ale orașului, Hotel Torremolinos Centro este o opțiune excelentă pentru cei care caută un sejur confortabil și accesibil în Costa del Sol.

    Hotel Sol Principe: Amplasat în Torremolinos, acest hotel de familie oferă camere spațioase și luminoase, o piscină mare în aer liber și acces direct la plajă. Cu facilități de divertisment pentru copii, inclusiv club pentru copii și tobogane de apă, Hotel Sol Principe este perfect pentru familiile care călătoresc cu copiii și doresc să se bucure de o vacanță plină de distracție și relaxare.

    Hotel Marconfort Griego: Situat în Benalmadena, acest hotel oferă camere confortabile și renovate recent, cu o piscină în aer liber și o terasă solară. Cu un program variat de activități și spectacole de divertisment în timpul serii, Hotel Marconfort Griego îți va oferi o experiență plăcută și distractivă în timpul șederii tale în Costa del Sol.

Acestea sunt doar câteva dintre hotelurile recomandate în Costa del Sol pentru sejurul din 2023. Asigură-te că faci rezervările în avans pentru a te bucura de cazarea dorită și de toate facilitățile oferite de aceste hoteluri de top. Indiferent de alegerea ta, vei avea parte de o vacanță memorabilă în Costa del Sol, bucurându-te de soare, plaje frumoase și ospitalitatea caldă a regiunii....

Vezi detalii

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și cele mai bune sfaturi de călătorie.

NOUTĂȚI

Articole blog Spania

Update cookies preferences