EUROPALACE HOTEL


Descriere

Localizare Aparthotelul se afl─â la Playa del Ingl├ęs, la doar 100 de m de o plaj─â cu nisip, ├«ntr-o zon─â central─â, pe o arter─â principal─â. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante ╚Öi cluburi de noapte, precum ╚Öi diverse magazine se afl─â nu departe de centrul de cazare. P├ón─â la aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) sunt aproximativ 35 de km. Punctele populare de interes din apropierea hotelului includ Playa de Veril, Playa de las Burras ╚Öi Playa del Cochino. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gran Canaria, la 28 km de Hotel Europalace. Facilitati hotel Aparthotelul ofer─â 4 suite, 154 de apartamente ╚Öi 40 de garsoniere pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos v─â st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťia din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clien╚Ťilor hotelului le stau la dispozi╚Ťie o garderob─â, o sal─â de jocuri, asisten╚Ť─â medical─â ╚Öi un serviciu de sp─âl─âtorie. ├Än spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cump─ârate la supermarket. ├Än magazinele de suveniruri este posibil s─â cumperi o mic─â amintire din concediu pentru acas─â. Locul de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Pentru clien╚Ťi sunt disponibile at├ót locuri de parcare pentru biciclete c├ót ╚Öi un serviciu de ├«nchiriere. Camerele au un ventilator, sufragerie, buc─ât─ârie ╚Öi baie. ├Än majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de vedere spre mare de pe balcon sau de pe teras─â. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-un seif. Chicineta este echipat─â cu un frigider. ├Än plus, exist─â un telefon cu apelare direct─â, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV ╚Öi WiFi. ├Än baia dotat─â cu du╚Ö ╚Öi cad─â, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie. Oaspe╚Ťii hotelului Europalace se pot bucura de mic dejun bufet sau de un mic dejun american.

Localizare

Aparthotelul se afl─â la Playa del Ingl├ęs, la doar 100 de m de o plaj─â cu nisip, ├«ntr-o zon─â central─â, pe o arter─â principal─â. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante ╚Öi cluburi de noapte, precum ╚Öi diverse magazine se afl─â nu departe de centrul de cazare. P├ón─â la aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) sunt aproximativ 35 de km.

Punctele populare de interes din apropierea hotelului includ Playa de Veril, Playa de las Burras și Playa del Cochino. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gran Canaria, la 28 km de Hotel Europalace.

Facilitati hotel

Aparthotelul ofer─â 4 suite, 154 de apartamente ╚Öi 40 de garsoniere pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos v─â st─â la dispozi╚Ťie la recep╚Ťia din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clien╚Ťilor hotelului le stau la dispozi╚Ťie o garderob─â, o sal─â de jocuri, asisten╚Ť─â medical─â ╚Öi un serviciu de sp─âl─âtorie. ├Än spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cump─ârate la supermarket. ├Än magazinele de suveniruri este posibil s─â cumperi o mic─â amintire din concediu pentru acas─â. Locul de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Pentru clien╚Ťi sunt disponibile at├ót locuri de parcare pentru biciclete c├ót ╚Öi un serviciu de ├«nchiriere.

Camerele au un ventilator, sufragerie, buc─ât─ârie ╚Öi baie. ├Än majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de vedere spre mare de pe balcon sau de pe teras─â. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ├«ntr-un seif. Chicineta este echipat─â cu un frigider. ├Än plus, exist─â un telefon cu apelare direct─â, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV ╚Öi WiFi. ├Än baia dotat─â cu du╚Ö ╚Öi cad─â, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr ╚Öi halate de baie.

Oaspe╚Ťii hotelului Europalace se pot bucura de mic dejun bufet sau de un mic dejun american.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Update cookies preferences