Spania Gran Canaria LA TEA APARTAMENTOS RURALES

3 stele

LA TEA APARTAMENTOS RURALES

 Gran Canaria | Gran Canaria | Spania

Detalii proprietate

Localizare Apartamente rurale La Tea; ofera priveliști excelente și confort în inima satului. Acest nou complex de patru apartamente are toate cerințele pentru cei care caută un sejur confortabil și plăcut în Tejeda. Acesta este situat pe strada principală a acestui "sat exemplar" pentru patrimoniul lor de îngrijire, liniștit și curat. Facilitati hotel 4 apartamente cu doua dormitoare, salon, bucatarie si baie; Parcare publică; WIFI Doua dormitoare duble, salon, bucatarie, baie si toate echipamentele necesare vacantei tale: electrocasnice, TV prin satelit, bucatarie completa, baie, lenjerie de pat, prosoape si WiFi.

Localizare


Apartamente rurale La Tea; ofera priveliști excelente și confort în inima satului.

Acest nou complex de patru apartamente are toate cerințele pentru cei care caută un sejur confortabil și plăcut în Tejeda. Acesta este situat pe strada principală a acestui "sat exemplar" pentru patrimoniul lor de îngrijire, liniștit și curat.

Facilitati hotel

4 apartamente cu doua dormitoare, salon, bucatarie si baie; Parcare publică; WIFI

Doua dormitoare duble, salon, bucatarie, baie si toate echipamentele necesare vacantei tale: electrocasnice, TV prin satelit, bucatarie completa, baie, lenjerie de pat, prosoape si WiFi.

 

 

Activitati/ Divertisment


Alege date calatorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și cele mai bune sfaturi de călătorie.

Update cookies preferences