5 stele

ZANZI RESORT

 Zanzibar | Zanzibar | Tanzania

Detalii proprietate ZANZI RESORT, Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Hotel ZANZI RESORT

Zanzi Resort se află la malul Oceanului Indian, la 15 km de orașul istoric Stone Town și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Zanzibar. Toate vilele și bungalourile spațioase au atmosferă primitoare. Vilele orientate spre ocean oferă patio privată cu piscină, grădină cu vegetație tropicală luxuriantă și foișor cu plasă de țânțari. Bungalourile se află în zona de grădină cu acces la piscina principală. Personalul proprietății poate ajuta oaspeții cu planificarea tururilor și excursiilor de o zi.

Localizare

Zanzi Resort se află la malul Oceanului Indian, la 15 km de orașul istoric Stone Town și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Zanzibar.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot să savureze mesele de mic dejun, prânz și cină în bungalou sau vilă privată, la restaurant sau pe plajă. Proprietatea servește mâncăruri locale pregătite în stil internațional, cu fructe de mare proaspete și legume și condimente ecologice din plantația ecologică a proprietății.

Facilitati Camere

Toate vilele și bungalourile spațioase au atmosferă primitoare. Vilele orientate spre ocean oferă patio privată cu piscină, grădină cu vegetație tropicală luxuriantă și foișor cu plasă de țânțari. Bungalourile se află în zona de grădină cu acces la piscina principală.


Alege date călătorie Modifică

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences