Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALMET SPORT BELEK


Descriere

Situat într-un paradis turistic din Antalya, PALMET SPORT BELEK ofera pentru familii și tineri, restaurante și baruri, odihnă, spa de sănătate mintală și fizică și atent conceput pentru oaspeții care doresc să fie reînnoit însoțit de se desfășoară o activitate de fitness profesională a profesorilor unde diverse activități sportive pe care le pot face cu o zonă de fitness oferă oaspeților numeroase servicii. Hotelul dispune de 200 de camere, 2 restaurante si 2 piscine.

Facilitati Hotel

Situat într-un paradis turistic din Antalya, PALMET SPORT BELEK ofera  pentru familii și tineri, restaurante și baruri, odihnă, spa de sănătate mintală și fizică și atent conceput pentru oaspeții care doresc să fie reînnoit însoțit de se desfășoară o activitate de fitness profesională a profesorilor unde diverse activități sportive pe care le pot face cu o zonă de fitness oferă oaspeților numeroase servicii. Hotelul dispune de 200 de camere, 2 restaurante si 2 piscine.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.