Citybreak-urile, specialitatea noastră!


Câteodată, pentru a cunoaște pulsul unui oraș ai nevoie de doar trei zile. Tocmai de aceea la booktravel.ro vei descoperi o mulțime de destinații turistice de weekend. Suntem o agenție specializată în City Breaks și îți oferim zboruri directe din Timișoara, București sau Budapesta către cele mai interesante destinații ale Europei și nu numai.

Ce Citybreak-uri îți recomandăm?

Roma. Este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa și îți dezvăluie o civilizație care stă la baza întregii noastre societăți. Pe lângă asta, este un pol al distracției și al mâncărurilor delicioase.
Londra. Un City Break în Londra pare a nu-ți oferi timpul necesar pentru a descoperi toate minunățiile capitalei Marii Britanii. Totuși, în cele trei zile poți să bifezi o mulțime de obiective turistice: Turnul Londrei, Big Ben-ul, London Eye sau unul dintre centrele de distracție ale acestui oraș.
Paris. Vrei să vezi live turnul Eiffel? Un city break în Paris este răspunsul corect la dorința ta. Pe lângă turn, Parisul îți oferă și o atmosferă boemă, mâncare delicioasă și alte sute de obiective de neratat. Nu le vei putea bifa pe toate, însă orice ai vedea îți va desena amintiri extraordinare.
Barcelona. Este una dintre cele mai atractive destinații turistice ale Europei și chiar are cu ce să se laude. Orașul lui Gaudi reușește să își evidențieze foarte bine bijuteriile arhitectonice, precum Sagrada Famiglia, dar și paisajele deosebite: Plaja largă sau dealurile care împrejmuiesc orașul.
Istanbul. Dacă vrei să ieși din Europa, Istanbulul este un centru cultural impresionant. Deși este atât de aproape de noi, oferă un șoc cultural destul de mare și poate să îți transforme mica vacanță într-una de neuitat.
Amsterdam. Vrei să descoperi cel mai liber oraș din Europa? Amsterdam este destinația perfectă pentru tine, cu al său cartier Red District și cu numeroase alte atracții pe care le poți pune pe harta locurilor în care trebuie să ajungi neapărat.
De asemenea, îți oferim posibilitatea de a merge în Bruxelles, Tel Aviv, Valencia, Bari, Milano, Madrid sau Atena, toate orașe cu personalitate, cu magnetism pentru turiști din întreaga lume și cu capacitatea de a te chema la ele iar și iar și iar.

De ce să alegi Booktravel pentru aceste destinații?

Pentru că suntem o agenție specializată în city break-uri și ne asigurăm că vacanța ta este una perfectă, atât din punct de vedere al confortului, cât și din punct de vedere al costurilor.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare