Descopera Budapesta si distractia de la Aquaworld!


Parlamentul din Budapesta, Bastionul Pescarilor, piscinele cu apă termală, podurile peste Dunăre, lăcașele de cult și numeroasele restaurante cu preparate delicioase, toate crează tabloul perfect pentru o vacanță de neuitat.
Pe lângă toate acestea, Budapesta oferă și numeroase posibilități de distracție, iar Aquaworld este unul dintre cele mai atractive puncte pentru cei care doresc amintiri pline de activități interesante.
Dacă vrei câteva zile de vacanță în Budapesta, Hotelul Aquaworld este o opțiune excelentă de cazare. Fără a avea prețuri mari, hotelul reușește să ofere servicii complexe și să încânte prin mai multe elemente unice.


De ce să stai la Aquaworld, Budapesta?

• Pentru că este lângă parcul acvatic și oferă acces direct la acesta ceea ce înseamnă momente de distracție în doar câteva minute. Aquaworld este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice de distracții din întreaga Europă.
• Pentru că dispune de 309 camere, 3 restaurante, centre de distracții și locuri special dedicate pentru wellness și fitness.
• Pentru că toată lumea este binevenită în acest hotel, inclusiv animalele de companie.

În principiu, hotelul este locul perfect de cazare pentru cei care doresc distracție la parcul acvatic, însă pentru turiștii care au ajuns deja aici, este locul perfect pentru preparate delicioase și pentru numeroasele posibilități de distracție in house. Este unul dintre cele mai complete hoteluri din Ungaria și conține inclusiv terenuri de squash și tenis, o casă de joacă pentru copii și servicii stomatologice.
De asemenea, un lucru extrem de important este faptul că toți turiștii cazați la acest hotel beneficiază de curse gratuite de autobuz până în centrul orașului Budapesta și evident, înapoi.
Ocazional, hotelul dispune de oferte speciale de cazare, chiar și în perioade extrem de aglomerate cum ar fi Craciunul sau Revelionul.


Când și cum să vizitezi Budapesta?

Nu se poate spune că există perioada perfectă pentru a vizita capitala Ungariei. Atât vara, cât și iarna vei descoperi o mulțime de lucruri de făcut. Este bine să te orientezi în funcție de evenimentele care au loc în oraș și în funcție de ceea ce îți dorești să vezi. Spre exemplu, o călătorie pentru băile termale este perfectă iarna.
În ceea ce privește modul în care poți ajunge în orașul de pe Dunăre, există două opțiuni: cu mașina sau cu avionul. Cu avionul ajungi în maxim o oră, indiferent de locul din România din care pleci. Cu mașina vei face aproximativ 14 ore din București sau trei ore din Timisoara. De asemenea, există și posibilitatea călătoriei cu trenul, însă timpul de călătorie crește simțitor.
În principiu, trei sau patru zile sunt suficiente pentru a descoperi cele mai importante obiective ale orașului. Dacă îți dorești, însă, distracție la Aquaworld sau relaxare la băile termale, poți să prelungeşti şederea cu mai multe zile.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare