Viziteaza orasul si plajele din Estoril


Îți e dor de o vacanță? Îți recomandăm Portugalia! Dacă optezi pentru un avion low cost până în Lisabona, vei ajunge în aproximativ patru ore într-una dintre cele mai frumoase și vechi țări ale Europei.
Dacă bugetul nu te ajută foarte tare, nu trebuie să te sperii, în condițiile în care este și una dintre cele mai ieftine țări din Europa.
Deși nu este o țară mare, Portugalia reușește să le ofere turiștilor o mulțime de obiective cu adevărat impresionante. Pentru că românii sunt foarte atrași de plajă și de soare, recomandările noastre vor merge către Estoril, una din zonele litorale ale Portugaliei ce uimeşte prin peisaje, oportunități de distracție și obiective.

Ce poți vedea în Estoril?

Un sejur în Estoril, Portugalia, poate să fie cel puțin la fel de atractiv ca o vacanță în Algarve, sau chiar mai atractiv dacă vrei să te bucuri de o diversitate mai mare de activități. Estoril este o stațiune ce aparține de Cascais, din punct de vedere administrativ și se află la doar 30 de km de Lisabona. De aici nu lipsesc plajele foarte frumoase, însă întreaga coastă de lângă Lisabona se evidențiază prin valuri perfecte pentru surfing și prin zone foarte sălbatice. Estoril poate să fie punctul de plecare către castelele din parcul național Sintra sau către capitala Portugaliei cu ale sale străzi pavate în cel mai colorat mod, festivaluri inedite și clădiri de peste 100 de ani.

Dacă timpul te ajută, poți să cauți un sejur early booking și să ajungi în Estoril. Cu siguranță te vei întoarce din vacanță cu mai multă energie și cu multe amintiri viu colorate.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare