Ce are de oferit Gran Canaria? Sejur cu avionul


Gran Canaria este una dintre destinațiile de vacanță perfecte, unde este vară tot timpul. Gran Canaria este una dintre insulele spaniole aflate în largul Oceanului Atlantic, pe care o vei îndrăgi pentru peisajele incredibile, pentru plajele desosebit de frumoase, dar și pentru temperaturile care nu scad sub 19-20 de grade Celsius, nici măcar în lunile de iarnă. Este adevărat ca un Charter Gran Canaria te va ține ceva mai mult timp în aer și cel mai probabil va costa mai mult decât un Charter Costa del Sol, însă dacă îți plănuiești o vacanță de minim 7-8 zile, merită din plin.

Ce este de văzut în Gran Canaria și ce trebuie să ai în vedere?

Dacă ai pus ochii pe Gran Canaria, un prim sfat ar fi să te orientezi spre oferte early booking. Vei descoperi bilete de avion acceptabile din punct de vedere al tarifului și o mulțime de opțiuni de cazare. Asta nu înseamnă că nu poți găsi și opțiuni excelente last minute, Gran Canaria fiind o destinație de vacanță veșnic vie și având mereu oferte interesante.
Dacă ai biletele de avion sau ai rezervat o vacanță în Gran Canaria printr-o agenție de turism, rămâne să îți alegi ce urmează să vezi, misiune destul de dificilă, în condițiile în care opțiunile sunt nenumărate:
Playa de las Centeras (Las Palmas). Ai putea spune despre această plajă că este o piscină gigant destinată locuitorilor din Las Palmas de Gran Canaria. Pe lângă faptul că este foarte mare și oferă acces către o apă foarte limpede, plaja se află într-un cadru natural spectaculos. Opțiunile în ceea ce privește plajele nu se opresc aici însă, insula oferind zeci de locuri în care nisipul se îmbină perfect cu oceanul și cu natura.
Defileul Guayadeque. Între localitățile Ingenio și Aguimes vei descoperi o mică minune naturală conturată de acest defileu. O mulțime de plante indite îl fac cu adevărat de neratat. Cactușii trăiesc în perfectă armonie cu numeroși maci, palmieri sau migdali, precum și cu alte specii de plante ce se găsesc doar pe pantele abrupte de aici.
Localitățile insulei. Pentru a cunoaște cu adevărat cultura locului este bine să vizitezi localitățile insulei: Puerto de Las Nievas, Teror sau Las Palmas sunt localități care îți vor oferi plimbări excelente și seri de neuitat.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare