Sejururi charter Corfu - Grecia


Corfu este destinația perfecă de vacanță pentru toți cei care iubesc marea, soarele și mâncarea grecească.

Cum se ajunge pe insulă?

Cea mai bună variantă este alegerea unui charter Corfu. Este soluția rapidă, nu extrem de scumpă și confortabilă. Dacă vrei să zbori cu companii de linie, poți găsi soluții last minute, însă s-ar putea să petreci ceva mai mult timp prin aeroporturi. O altă variantă ar fi mașina, însă distanța ce trebuie să fie condusă este de peste 1000 de km, așadar, avionul pare a fi cea mai bună opțiune.

Vacanța în Corfu – Ce trebuie să știi?

Dacă descoperi un early booking Corfu care este atractiv din punct de vedere financiar, nu rata ocazia și cumpără-l. Corfu este o insulă superbă, iar un sejur în Corfu, Grecia, poate să ofere o mulțime de plaje cu nisip fin și ape turcoaz, și foarte multe atracții turistice.
Pe lângă momentele de relaxare de pe plajele Agia Varvara, Glyfada, Agios Georgios și multe altele, uriașa insulă oferă o mulțime de obiective de neratat:
Orașul Corfu. O vacanță în Corfu fără vizita orașului capitală este incompletă. Cu străzi inguste, clădiri seculare și peisaje deosebite, Corfu reușește să ofere o mică doză de istorie și cultură, preluând câte ceva din fiecare civilizație care a trecut pe aici.
Numeroase alte localități. Paleokastritsa, Gastouri sau Pelekas au fiecare câte ceva unic de văzut.
Aqualand. Câteva ore de distracție nu strică, iar Aqualand este un adevărat magnet atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
Excursii, croaziere și tururi de insulă. Grecii sunt deosebit de încântați să își prezinte insula, motiv pentru care oferă o mulțime de oportunități în acest sens.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare