Sejur exotic in Seychelles


Seychelles este un loc paradisiac, aflat în Oceanul Indian, în nordul insulei Madagascar. Republica este formată din 115 insule și își uimește turiștii cu peisaje cu adevărat incredibile, dar și cu o istorie la fel de atractivă, în condițiile în care în secolul al XVIII-lea cele 115 insule erau loc de refugiu pentru pirați.
Deși o vacanță în Seychelles poate să fie destul de costisitoare, odată ce ai ajuns aici vei concluziona că merită.

Ce poți face într-un sejur în Seychelles?

  • Scuba Diving. Oceanul Indian oferă o faună incredibilă. Vei descoperi pești multicolori și îți vei desena în minte un tablou greu de uitat. Beau Vallon este stațiunea cu cele mai interesante locuri pentru scuba diving și tot această stațiune este ideală pentru înot sau snorkeling.
  • Te poți bronza pe numeroasele plaje deosebite. Insulele din Seychelles sunt renumite pentru plajele deosebit de frumoase, prezentate în toate ofertele turistice. Cel mai probabil, acestea reprezintă unul dintre motivele pentru care alegi să mergi într-un sejur aici. Insula La Digue este capul de listă pentru cei care au în vizor plaje. Formațiunile de granit de pe nisip crează cadrul perfect pentru poze, iar marea albastră, nisipul fin și curățenia sunt detalii ale perfecțiunii.
  • Poți vizita insula Praslin. Aceasta găzduiește rezervația Vallee de Mai, cunoscută în întreaga lume pentru numeroasele nuci de cocos prezente aici. Rezervația este o adevărată minune naturală, meritând tot efortul unei vizite.
  • Poți descoperi uriașele țestoase de pe insula Curieuse. Parcul național de pe această insulă găzduiește țestoase de peste 200 de kilograme care trăiesc chiar și 200 de ani. De asemenea, țestoase uriașe poți descoperi și pe insula Aldabra, una dintre puținele insule aproape virgine, intrate în patrimoniul UNESCO încă din 1982. Populația de broaște țestoase de aici este de peste 150 000.
  • Poți vizita insula Mahe, pe care se afla orașul Victoria. Orașul Victoria este cel mai mare al țării, cu 25000 de locuitori, adică un procent mare din cei 84000 cât numără întreaga țară. Insula pe care se află găzduiește un parc național incredibil de frumos și un munte cu altitudinea de 905 de metri, care oferă o vedere la 360 de grade asupra întregii zone.


Sfaturi utile pentru vacanța în Seychelles

  • Caută oferte last minute sau early Booking. Seychelles este o destinație costisitoare în care se ajunge destul de greu și scump. Totuși, ocazional, poți găsi oferte foarte interesante.
  • Consideră această destinație pentru luna de miere. Seychelles este una dintre cele mai bune destinații din lume pentru prima vacanță a unui cuplu căsătorit. O mulțime de hoteluri de lux, SPA-uri și activități pentru cupluri contureaza foarte bine acest aspect. Asta nu înseamnă că o familie sau un cuplu necăsătorit nu poate căuta un sejur în Seychelles. Este o destinație ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii.
  • Nu ai nevoie de vaccin sau de viză. Este recomandat, însă, să ai spray-uri împotriva țânțarilor și creme de soare cu protecție ridicată.SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare