Sejur exotic in Thailanda - plecari din Budapesta si Bucuresti

  • 10 octombrie 2018

Thailanda este una dintre cele mai apreciate destinații turistice din Asia de către români. Foarte mulți tineri aleg să meargă în luna de miere în Thailanda, iar îndepărtata țară este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se mute pentru câteva luni sau chiar pentru câțiva ani într-o țară exotică.

Care sunt motivele pentru care această țară este atât de apreciată?

• Oferă un cadru natural deosebit de frumos;
• Are o bogăție culturală mare;
• Este ieftină;
• Este plină de viață.

Ce trebuie să știi înainte de a ajunge în Thailanda?

În momentul în care te-ai hotărât să achiziționezi un sejur în Thailanda este bine să fii pregătit cu câteva informații. În primul rând, pentru a intra în această țară ai nevoie de viză, însă se obține ușor, direct de la frontieră. De asemenea, ai nevoie de vaccinuri dacă ai fost în Africa sau în America de Sud.
Thailanda este o țară în care legile se respectă cu strictețe, așadar este bine să le respecți la rândul tău, deoarece pedepsele pot fi destul de usturătoare.
În principiu, vacanțele în această țară sunt ieftine. Singura problemă este reprezentată de biletul de avion care poate să fie destul de costisitor, însă există numeroase oferte early booking în Thailanda foarte atractive din punct de vedere financiar și dacă ești o persoană care ia decizii pe loc, există și oferte last minute.
Poți vizita Thailanda oricând, în condițiile în care temperaturile sunt perfecte, chiar și în sezonul musonic. În principiu, este bine să te orientezi în funcție de zona pe care o alegi.

Ce ai de văzut și de făcut în Thailanda?

Dacă ai timp, pregătește-ți foarte multe zile pentru a vizita cât mai mult. Este o țară mare și un sejur de 7 zile în Thailanda s-ar putea să fie insuficient. Pe lista cu obiectivele de neratat se numără:
Bangkok. Este capitala țării și este principalul obiectiv cultural. Impactul pe care îl oferă este incredibil, modernismul și tradițiile seculare îmbinându-se aproape perfect. Diversitatea culturală din Bangkok l-a făcut cel mai vizitat oraș din întraga lume în ultimii ani. Dacă ai ajuns aici poți vizita Altarul Coloanei, Monumentul Democrației, Siam Ocean World, care este unul dintre cele mai mari acvarii din Asia sau piața plutitoare.
Hua Hin. Este o stațiune populară aflată la malul oceanului. Nu este cea mai populară stațiune din Thailanda, însă poate oferi o viață de noapte excelentă și momente de relaxare de neuitat.
Ko Samui. Dacă vrei plaje exotice, această insulă din Golful Thailandei este destinația perfectă. Te poți răsfăța cu fructe de mare preparate delicios, cu cocktailuri, apă turcoaz și vegetație exotică.
Krabi. Este destinația preferată de majoritatea turiștilor, mulți români ajungând an de an aici. Se remarcă prin plaje foarte frumoase, dar și printr-un peisaj unic în lume, cu stânci uriașe ce ies din mare și numeroase recife de corali.
Pe lista cu locuri de vizitat pot fi trecute și Pattaya, Satun, Chiang Mai sau Phetchaburi. Sunt atât de multe locuri de vizitat în Thailanda încât este greu să fie cuprinse într-un articol sau chiar într-un sejur. Tocmai de aceea, în momentul în care găsești o ofertă last minute Thailanda care să te atragă, nu sta pe gânduri!


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare