Turism intern cu tichete de vacanţă


Ai tichete de vacanță? Booktravel îți oferă posibilitatea de a achiziționa vacanțe în România, fie pe litoral, fie în cele mai populare stațiuni balneare, fără a fi nevoit să cheltuiești bani. Cu tichetele de vacanță poți plăti cazare la foarte multe unități turistice din România, masă, transport și diverse pachete de tratament și agrement.

Unde poți merge cu tichetele de vacanță?

1. În stațiunile balneare din România. România este una dintre puținele țări din Europa care se bucură de o bogăție uriașă în izvoare minerale și ape termale. Nu este de mirare, așadar, că de-a lungul timpului s-au dezvoltat numeroase stațiuni balneare care mai de care mai interesante. Unele dintre ele au cunoscut o dezvoltare continuă, altele au avut perioade de glorie și perioade de decădere, însă ceea ce este cert este că toate merită să fie vizitate. Cu tichetele de vacanță poți merge la Baile Felix, una dintre cele mai mari și mai moderne stațiuni din țară, poți descoperi Baile Herculane, care este cea mai veche stațiune și te întâmpină cu peisaje incredibile sau poți să descoperi stațiunile surori Căciulata și Călimănești. Băile Govora, Băile Tușnad, Sovata sau Olănești te întâmpină și ele cu istorii care mai de care mai interesante și cu posibilitatea de a face baie în ape miraculoase, care vindecă boli și oferă starea de bine pe care ți-o dorești.

2. În stațiunile de pe litoralul Românesc. Litoralul Românesc prezintă o salbă de stațiuni cu personalitate proprie, cu peisaje deosebite și cu o istorie care merge în timp până în secolul VI înainte de Hristos, atunci când Mangalia era frecventată de greci. Fără doar și poate, cele mai populare stațiuni sunt Mamaia, Costinești și Vama Veche, unde serile pline de distracție sunt o realitate a fiecărei zile de vacanță, iar zilele însorite sunt și ele prezente de-a lungul întregii veri. Pe lângă aceste stațiuni, poți să te bucuri de vacanță și în Eforie Sud și Eforie Nord, Jupiter, Cap Aurora, Neptun-Olimp, Venus și Saturn, dar și în noile atracții sălbatice, cum ar fi Plaja Corbu și Gura Portiței. Una dintre statiunile interesante de pe litoral este Techirghiol, care poate intra în categoria stațiunilor balneoclimaterice, cu al său nămol binefăcător.

Merită să mergi în stațiunile balneare și pe litoralul Românesc?

Deși părerile sunt împărțite, turismul din România arată din ce în ce mai bine. Foarte mulți turiști români preferă să își petreacă vacanțele în străinătate, iar schimbările din ultimii ani din stațiunile românești ar putea să îi uimească. Acesta este unul dintre marile avantaje ale tichetelor de vacanță: păstrează turiștii români în România.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare