Universul Disney - aproape de tine!


Pentru toți copiii, indiferent de vârstă, Booktravel.ro oferă o vacanță e neuitat la Disneyland Paris, un loc în care poveștile copilăriei devin realitate, iar distracția ocupă cea mai mare parte din timp.
Disneyland Paris a fost deschis în anul 1992 și în cei peste 25 de ani de activitate a încântat milioane de copii.

Ce poți face în Disneyland?

• Te poți distra într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume. Roller coastere, camere ale groazei, jocuri tematice și nenumărate surprize sunt prezente în acest parc gigant și sunt destinate atât adulților, cât și copiilor.
• Poți urmări unul dintre show-urile oferite de actorii Disney. Zi de zi există show-uri incredibile ce imbină poveștile cu imaginile și te aduc mai aproape de magie.
• Poți descoperi personajele Disney preferate. Indiferent că ești copil sau că ai fost copil în urmă cu 10, 20 sau 50 de ani, ai un personaj Disney care ți-a încântat fiecare duminică. Mickey Mouse, Goofy, Jack Sparrow sau Albă ca Zăpada sunt personaje care în Disneyland prind viață.
• Poți face shopping și poți cunoaște o mulțime de lucruri despre lumea Disney. Cei care doresc mai mult decât distracție pură, pot face shopping și se pot cufunda în informații despre lumea Disney care este extrem de captivantă.
În câteva cuvinte, Disneyland este un pol al distracției și al poveștilor și indiferent că ești copil sau adult, poți face o mulțime de lucruri care să îți umple timpul într-un mod deosebit de plăcut.


De ce să mergi în Disneyland cu Booktravel?

Ai toate motivele să ne alegi pentru o vacanță de neuitat la Disnayland:
• Îți oferim bilete de intrare cu fast track, care să îți asigure mai mult timp de distracție și mai puțin timp de stat la coadă;
• Îți asigurăm toate condițiile pentru a zbura în siguranță și a ajunge cu ușurință la hotelul ales;
• Te ajutăm să stai într-o cameră de hotel în incinta parcului sau în imediată apropiere a acestuia, cu condiții deosebit de bune.
Dacă pe lângă Disneyland dorești să vezi și altceva, Parisul este la o aruncătură de băț, cu sute de obiective atractive și cu un farmec aparte.
Un City Break la Disneyland merită, așadar, să fie luat în considerare.SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare