4 stele

PERLA

 Nisipurile de Aur | Nisipurile de aur | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii PERLA, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel PERLA

Situată în Golden Sands, la 500 m de plaja Golden Sands, această proprietate de 4 stele oferă piscină în aer liber, cu terasă, precum și centru spa/wellness cu o gamă variată de servicii. Activitățile de agrement din timpul zilei și programele de divertisment de seară satisfac gusturi diverse. La proprietate sunt disponibile servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. In spatiile comune clienții au la dispoziție internet contra cost.

Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor, seif. In plus, serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Baia este prevăzută cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere contra cost. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Perla pune la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil à la carte. Oaspeții au la dispoziție preparate culinare din bucătăria locală. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Barul de la Perla oferă zilnic diverse băuturi alcoolice și răcoritoare.

Perla are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de servicii de masaj și de relaxare în saună. La proprietate este disponibilă și cadă cu hidromasaj. Oaspeții au la dispoziție piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar unde se pot relaxa în compania unei băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile de agrement de la proprietate satisfac gusturi diverse. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții pot opta pentru tenis de masă sau biliard. Oaspeții cazați la Perla se pot bucura de seri cu muzică live.

Călătorii activi au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Facilitățile pentru juniori fac ca Perla să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. Alături de alte servicii se regăsește și serviciul de babysitting.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie sunt disponibile de asemenea.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Perla sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 300 m, Nisipurile de aur - centru - 800 m, Teren de minigolf - 1,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități PERLA, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Restaurant
Bar
Lift
Camere pentru nefumători
Schimb valutar
Închirieri auto
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Magazine
Bufet pentru copii
Șezlonguri
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Mic dejun în cameră
Wi-Fi camere - cu plata
Bar la piscină
Wi-Fi zone publice - cu plata
Muzică/ spectacole live
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Închiriere echipament tenis
Umbrele de soare

Localizare PERLA, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Update cookies preferences