Cipru Larnaca Chrysomare Beach Hotel & Resort

5 stele

Chrysomare Beach Hotel & Resort

 Ayia Napa | Larnaca | Cipru Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Chrysomare Beach Hotel & Resort, Ayia Napa, Larnaca, Cipru

Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort

Chrysomare Beach Hotel & Resort este o proprietate de 5 stele situată în Ayia Napa, la 200 m de plaja Vathia, care oferă piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și facilități spa. In plus, Chrysomare Beach Hotel & Resort oferă și sală de fitness, teren de tenis și business centre. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Camerele de la Chrysomare Beach Hotel & Resort oferă faciliăți pentru un sejur relaxant: aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie, seif. Ele au de asemenea în dotare minibar, cană-fierbător și un aparat pentru preparare cafea. Serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere gratuit. Baia este prevăzută cu cadă sau duș și uscător de păr. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane.

Masa poate fi servită în stil bufet sau à la carte într-unul dintre cele 4 restaurante de la Chrysomare Beach Hotel & Resort. Oaspeții au la dispoziție o ofertă variată de preparate culinare din bucătăria grecească, italiană și internațională. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Barul de la Chrysomare Beach Hotel & Resort oferă zilnic diverse băuturi alcoolice și răcoritoare. In plus, clienții au la dispoziție un snack-bar unde pot avea gustări ușoare. Există meniuri pentru diete speciale pentru cei care au nevoi speciale de nutriție.

Chrysomare Beach Hotel & Resort are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de servicii de masaj și de relaxare în saună. La proprietate este disponibilă și cadă jacuzzi. Serviciile de manichiură & pedichiură și coafor întregesc oferta variată de servicii pe care le propune proprietatea. Oaspeții au la dispoziție piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare unde pot petrece momente de relaxare alături de familie și prieteni.

Seara, oaspeții cazați la Chrysomare Beach Hotel & Resort se pot bucura de spectacole cu muzică live și alte show-uri interesante.

Iubitorii de sport au la dispoziție o sală de fitness dotată cu echipamente diverse, pentru o gamă variată de exerciții fizice. Tenisul de câmp completează oferta de activități sportive.

Facilitățile pentru juniori fac ca Chrysomare Beach Hotel & Resort să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. Clubul pentru copii, dotat cu jocuri, cărți și muzică propune programe de animație și activități pe diverse teme. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Alături de alte servicii se regăsește și serviciul de babysitting.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift și cameră pentru bagaje. Serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie sunt disponibile de asemenea.

Proprietatea are acces la o plajă publică. Șezlongurile și umbrelele de plajă sunt contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Larnaca, situat la o distanță de 48 km. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Chrysomare Beach Hotel & Resort sunt: Mănăstirea Agia Napa - 1,6 km, Cyprus Casinos - Ayia Napa - 1,7 km, Biroul de Informare Turistică din Ayia Napa - 1,8 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Bella Vita - Bucătărie: italiană, pizza, Meniu: à la carte
Meze Meze - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte
Burgers n' More - Meniu: à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Chrysomare Beach Hotel & Resort, Ayia Napa, Larnaca, Cipru

Bar
Lift
Schimb valutar
Seif
Fitness
Concierge
Teren de tenis
Club pentru copii
Magazin de suveniruri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Canale TV pentru copii
Coafor - cu plata
Lounge SPA
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
4 restaurante
Sală de fitness
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Plajă publică
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Grădină
Terasă
Divertisment de seară
Curăţătorie chimică - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Muzică/ spectacole live
Manichiură & pedichiură - cu plata
Tenis de câmp
Plajă - la 200 m
Loc de joacă în aer liber
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Pardoseală de gresie/ marmură
Piscină pentru copii
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Snack bar

Localizare Chrysomare Beach Hotel & Resort, Ayia Napa, Larnaca, Cipru

Descoperă Larnaca

Vacanță tailor-made. Pe gustul tău.

Ai cerințe speciale, nu reușești să găsești nimic pe placul tău sau pur și simplu vrei consultață specializată cu privire la vacanța ta?

Cere o ofertă personalizată

Inspirație pentru vacanțe de vis

Abonează-te la newsletter pentru a primi oferte inspirate și sfaturi de călătorie.

Update cookies preferences