Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Algarve Portugalia

Prezentare Algarve Portugalia

Îți e dor de o vacanță? Îți recomandăm Portugalia! Dacă optezi pentru un avion low cost până în Lisabona, vei ajunge în aproximativ patru ore într-una dintre cele mai frumoase și vechi țări ale Europei. Dacă bugetul nu te ajută foarte tare, nu trebuie să te sperii, în condițiile în care este și una dintre cele mai ieftine țări din Europa.Deși nu este o țară mare, Portugalia reușește să le ofere turiștilor o mulțime de obiective cu adevărat impresionante. Pentru că românii sunt foarte atrași de plajă și de soare, recomandările...

Citeste mai mult

Prezentare Algarve Portugalia


Îți e dor de o vacanță? Îți recomandăm Portugalia! Dacă optezi pentru un avion low cost până în Lisabona, vei ajunge în aproximativ patru ore într-una dintre cele mai frumoase și vechi țări ale Europei.
Dacă bugetul nu te ajută foarte tare, nu trebuie să te sperii, în condițiile în care este și una dintre cele mai ieftine țări din Europa.
Deși nu este o țară mare, Portugalia reușește să le ofere turiștilor o mulțime de obiective cu adevărat impresionante. Pentru că românii sunt foarte atrași de plajă și de soare, recomandările noastre vor merge către Algarve, una din zonele litorale ale Portugaliei ce uimeşte prin peisaje, oportunități de distracție și obiective.

Ce poți vedea și face în Algarve?

Pentru a ajunge în această zonă trebuie să găsești un charter Algarve care să te ducă direct pe plajele din sudul Portugaliei. Zona este una construită parcă pentru cei mai curioși turiști. O vacanță în Algarve te face să descoperi mâncăruri delicioase, plaje frumoase și numeroase oportunități de distracție. Dacă ai doar câteva zile la dispoziție, trebuie să te asiguri că ajungi în:
Faro. Este punctul central al regiunii Algarve, unde există și un aeroport (cel pe care vei ateriza, cel mai probabil). Faro oferă câteva peisaje urbane deosebit de frumoase, dar și plaje numai bune pentru poze, precum ar fi Ilha da Cultura și Ilha da Armona.
Albufeira. Este principalul punct de atracție pentru toți cei care doresc să se distreze. Pe lângă numeroasele cluburi, Albufeira deține și o istorie bogată cu clădiri seculare, precum și câteva plaje superbe.
Lagos. Un alt oraș vechi al Portugaliei și alte câteva plaje și clădiri impresionante.


Practic, Algarve este o zonă istorică unde noul se îmbină cu vechiul într-un cadru perfect creat de ocean, nisip și stânci impresionante. Dacă ajungi aici nu trebuie să uiți să mănânci specialităţi locale pentru că sunt delicioase și în cantități mari.

Căutarea Dvs. nu a întors nici un rezultat!
Vă rugăm schimbați parametrii de cautare și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa formularul din dreapta jos!