Romania Arpasu de Sus COMPLEX TURISTIC ALBOTA

4 stele

COMPLEX TURISTIC ALBOTA

 Arpasu de Sus | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii COMPLEX TURISTIC ALBOTA, Arpasu de Sus, Romania

Hotel COMPLEX TURISTIC ALBOTA

Aer curat de munte, susur de parau, pastravi, creasta Arpaselului iti ofera o liniste aparte. Toate acestea ti se dezvaluie la ALBOTA. In restaurant sau pe terasa Pensiunii ALBOTA poti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din ferma proprie din localitatea Poienita. Aici poti savura gustul unic al produselor naturale. Poti pescui singur pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat. Vara, in week-end, poti servi si preparate la gratar in cadrul Grill-Corner-ului.
Descriere camere: Complex Albota dispunde de 40 camere cu 103 paturi. Campingul contine 9 casute de vacanta cu baie proprie, tv, Wi-Fi, climatizare, parcare proprie, acces piscina in sezon.


Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, terasa, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus.


Camerele triple sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, terasa, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus.
Junior suite sunt spatii de cazare dispuse pe doua nivele, la parter avem pat matrimonial, tv, acces terasa, masuta si scaune, baie cu cabina de dus, la etaj se ajunge pe o scara interiaora si se afla un dormitor cu doua paturi.
Camere corp B si C: aceste camere sunt situate in Vile situate la cativa zeci de metri de corpul principal de cladire. Sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, tv, birou de lucru, internet Wi-Fi, baie cu cabina de dus.

Atractii turistice: rezervatia Naturala Arpasel, orasul Sibiu, Manastirea Sambata, Manastirea Cartisoara, Abatia Cisterciana Carta.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Pastravaria Albota, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.






Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Arpasu de Sus

Update cookies preferences