3 stele

HOTEL JIJOS

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL JIJOS, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel HOTEL JIJOS



Localizare: Localizat in partea de Nord a statiunii Mamaia, Jijoas Hotel beneficiaz de o pozitie deosebit. Situat direct pe plaj, acesta ofer clientilor hotelului o serie de facilitti (beach bar, sezlonguri, umbrele si piscin) printr-o plimbare pe nisip, de mai putin de un minut, pe plaja care porneste de lang hotel.


Descriere: Jijo's Hotel este un hotel mic si elegant administrat de o familie, situat pe o plaj frumoas, la 1,5 km de centrul popularei statiuni Mamaia. Jijoas Hotel este conceput si dezvoltat pe ideea unui business mic, de familie, care doreste s ofere clientilor si un spatiu primitor si confortabil pentru iubitorii de soare si de mare, care vor s petreac vacante in cuplu sau in familie.



Cazare: Hotelul dispune de 47 de spatii de cazare de mai multe tipuri de camera. Datorita dispunerii hotelului, o parte dintre camere va ofera vedere spre mare ai piscina, o alta parte catre gradina si lac.
Camerele duble de 2** sunt prevazute cu televizor, minibar, aer conditionat, baie proprie cu dus, pardoseala din mozaic cu covorase, balcon (la etaj). Suprafata 13 mp.
Camerele duble superioare 3*** sunt prevazute cu televizor, aer conditionat, minibar, baie proprie cu dus (cabina de dus), pardoseala din gresie, balcon (la etaj), geam termopan, mobilier nou; Suprafata 18-22 mp.
Apartamentele sunt cotate la 2** si cumprind living si dormitor, telezivor, minibar, aer conditionat (in dormitor), baie proprie cu dus (cadita), pardoseala din gresie, 2 balcoane separate.

Facilitati: Camerele Hotelului Jijo's sunt luminoase si au aer conditionat si baie privat cu articole de toalet gratuite. Camerele au TV prin cablu, iar unele ofer si vedere la mare.
Hotelul gzduieste e un restaurant sezonier cu preparate din buctria international. In contextul pandemiei covid 19, restaurantul va ramane inchis in 2021.

Terasa restaurantului si piscina sezonier in aer liber se afl pe partea cu plaja.
In aceast zon, plaja are o ltme de 160 de metri. Sezlongurile si umbrelele de soare pot fi inchiriate la un cost modic. in apropiere se gsesc terenuri de paint ball si de tenis. in vecintate se gsesc si 2 dintre cele mai renumite cluburi din Mamaia. Dac doriti s explorati imprejurimile, puteti ajunge cu autobuzul in aproximativ 15 minute in centrul Constantei, cel mai mare oras din apropiere.

Jijoas Hotel beneficiaz de un numr generos de locuri de parcare proprii, cu toate acestea in perioadele de varf exist riscul ca aceasta s se supraaglomereze. Prin urmare, clientilor li se ofer parcare, gratuit, in functie de disponibilitatea din momentul cazrii.




Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences