4 stele

CASA POVESTE

 Campulung Moldovenesc | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii CASA POVESTE, Campulung Moldovenesc, Romania

Hotel CASA POVESTE

CasaPoveste se afla la doar 5 km de partia de schi Raraul i se bucura de o locaieconvenabila pentru a vizita manastirile moldoveneti, la aproximativ 30 deminute de mers cu maina de Moldovia i Vorone. Oaspeii au la dispoziieparcul de aventura din cadrul proprietaii.
In toateunitaile de cazare este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Unitailede cazare se afla in case in stil rustic tradiional i au TV cu ecran plat cucanale prin satelit i baie privata cu incalzire prin pardoseala, du, uscatorde par, articole de toaleta gratuite, papuci i halate de baie. Unele camereofera vedere la gradina, la munte sau la lac.
Proprietateaare un parc de aventura cu trasee de aventura, trasee pe franghii i tiroliana.Proprietatea pune la dispoziie biblioteca, mai multe jocuri de societate iloc de joaca pentru copii. Aceasta ofera sauna i cada cu hidromasaj la un costsuplimentar.
Oaspeiide la Casa Poveste pot incepe ziua cu micul dejun i pot savura mancaruriromaneti tradiionale pe tot parcursul zilei.
Proprietatea este la 50 de metri de o piscina, la mai puin de 500 demetri de o staie de autobuz i la 1,5 km de cea mai apropiata gara.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Campulung Moldovenesc

Update cookies preferences