3 stele

MAREA NEAGRA

 Sinaia | Muntenia | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii MAREA NEAGRA, Sinaia, Muntenia, Romania

Hotel MAREA NEAGRA


Construit in anul 2007 si complet renovat in anul 2019, Hotelul Marea Neagra se bucura de o pozitie privilegiata, situandu-se in Cartierul Furnica, la o plimbare de 7 minute pe jos de Castelul Peles, 15 minute de Manastirea Sinaia si 10 minute de telegondola Sinaia.
Pentru cei care iubesc linistea, pentru cei care iubesc natura, aerul proaspat de munte, drumetiile si sporturile de iarna, pentru cei care vor sa evadeze din traficul si aglomeratia din orase, Hotelul Marea Neagra reprezinta o alegere reusita.
Camerele spatioase, dotate cu baie privata cu dus, TV LCD, conexiune WI-FI si minibar va ofera
confortul de care aveti nevoie pentru o vacanta reusita. Camerele cu vedere spre munte ofera o proveliste spectaculoasa spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului.
Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare dispuse in 34 de camere cu baie privata, balcon si conexiune wi-fi.
Receptia si barul hotelului sunt deschise 24 de ore. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, este deschis in fiecare zi si ofera un meniu tipic romanesc. In incinta restaurantului se organizeaza nunti,botezuri, mese festive si petreceri private.
De la orele 8:00 la orele 11:00 se serveste micul dejun in regim bufet suedez iar incepand cu orele 13:30 pana la orele 22:00 se pot servi si celelalte mese in regim a la carte dintr-un meniu romanesc.
Sala de conferinte dotata cu videoproiector cu ecran de proiectie, flipchart si conexiune wi-fi are o capacitate de 30 de persoane.
Hotelul ofera, de asemenea, gratuit, parcare si conexiune wi-fi in toata structura.
Animalele de companie nu sunt acceptate.Hotelul poate furniza patut copil la cerere.
.













Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences