4 stele

Stavros

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Stavros, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel Stavros

Hotelul Stavros**** beneficiaza de o amplasare privilegiata, fiind situat in zona de nord a statiunii Mamaia, la doar 100 m de cele mai luxoase si renumite cluburi din statiune si la o distanta de cca 80 m de nisipul fin al plajelor exclusiviste, ceea ce inseamna ca hotelul Stavros este cea mai buna alegere pentru cei ce doresc sa-si petreaca vacanta aproape de mare, pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri, pentru familiile ce doresc sa fie aproape de plaja, pentru grupuri cat si pentru organizarea unor evenimente speciale, conferinte sau mese organizate.
Hotel Stavros este un hotel nou aparut pe piata turistica de litoral (2019-aprilie), hotel clasificat la 4 stele si care pune la dispozitia clientilor 67 camere generoase, dispuse pe 6 etaje si structurate in 54 camere duble matrimoniale, 6 camere duble twin, 2 apartamente, 5 junior suite. Fiecare camera, este dotata cu mobilier nou, ultramodern si elegant.
Barul de zi ofera o atmosfera intima si rafinata propice oricaror intalniri. Restaurantul, cu o capacitate de 80 locuri,modern si elegant, va pune la dispozitie o gama larga de specialitati gastronomice, room service prompt oferit de un personal de inalta pregatire profesionala.

Pentru organizarea de conferinte si evenimente , team building-uri sau seminarii specializate din orice domeniu, hotel STAVROS pune la dispozitie sala de conferinta, cu o capacitate de 35 locuri, sala dotata cu echipament si mobilier ultramodern .
Dotari camere :
1.Camera dubla matrimoniala/twina vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 24 mp, acces pe baza de cartela, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon deschis, baie privata cu dus halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
2. Junior Suite a vedere laterala la mare si la lac , 30 mp, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, acces pe baza de cartela, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon frantuzesc pentru 2 JSU, balcon generos pentru 3 JSU, baie privata cu dus halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
3. Apartament deluxe a vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 45 mp, acces pe baza de cartela, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon generos deschis, baie privata cu dus, halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
4. Apartament Executive a vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 50 mp, acces pe baza de cartela, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon generos deschis (22 mp), baie privata cu dus, halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta


Facilitati copii :
Copii in varsta de pana la 9 ani au gratuitate numai la cazare cu mic dejun ( maxim un copil
in aceeasi camera cu parintii, fara pat suplimentar).



Copii intre 9 -12 ani (maxim un copil in
camera cu parintii) achita pat suplimentar cu mic dejun inclus -35 EURO/ZI



Copii ce depasesc varsta de 12 ani,
achita contravaloarea unui loc cu mic dejun inclus.



Valoarea unui mic dejun = 12 euro/ pers/
zi



Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences