4 stele

Hotel PALACE

 Sinaia | Muntenia | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Hotel PALACE, Sinaia, Muntenia, Romania

Hotel Hotel PALACE

HOTEL PALACE a fost construit in anul 1911, in numai opt luni de zile (intre 26 noiembrie si 15 iulie), dupa planurile arhitectului Petre Antonescu. Situat in gradina orasului, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, hotelul a fost recent renovat si readus la imaginea din zilele sale glorioase.
Dincolo de eleganta clasica de secol XX, Hotelul Palace beneficiaza de o pozitie cu adevarat privilegiata: in centrul orasului, in imediata vecinatate a Casino-ului din Sinaia, a Hotelului Caraiman si la doar cateva minute de mers pe jos de centrul comercial al orasului sau de Manastirea Sinaia.
Dotari si servicii
Hotel Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite.
Restaurant: Restaurantul hotelului Palace este o gazda ospitaliera pentru diverse evenimente din viata dumneavoastra. Restaurantul Palace va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.
Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 locuri , ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.
Spa: CENTRUL LAVENDER SPA, situat la parterul hotelului Palace, cu ferestre catre Parc, este locul perfect pentru relaxare. Puteti inota in piscina interioara sau va puteti relaxa in jacuzzi. Aveti la dispozitie o sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masa.
Corporate: salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.
- sala de conferinta I - ( George Enescu ) este situata la parterul hotelului, luminata natural cu o suprafata de 120 mp:
- capacitate minima 50 locuri in U shape
- capacitate maxima 110 locuri in teatru
- sala de conferinta II - ( Nicolae Iorga ) este situata la parterul hotelului, luminata natural cu o suprafata 48 mp:
- capacitate minima 20 locuri in U shape
- capacitate maxima 30 locuri in aranjament teatru
- sala de conferinta III -( Mircea Eliade) este situata la parterul hotelului, luminata natural cu o suprafata de 68 mp:
- capacitate minima 30 locuri
- capacitate maxima 45 locuri in aranjament teatru
- sala de conferinta IV -( George Emil Palade ) este situata la parterul hotelului, luminata natural cu o suprafata de 48 mp:
- capacitate minima 15 locuri in U shape
- capacitate maxima 25 locuri in aranjament teatru
- sala de conferinta V -( Constantin Brancusi ) este situata la parterul hotelului, luminata natural cu o suprafata de de 95 mp:
- capacitate minima 40 locuri in U shape
- capacitate maxima 80 locuri in aranjament teatru
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Garsonierele sunt compuse dintr-un hol spatios cu acces intr-o baie de servici, o camera de zi, un dormitor cu o baie proprie extrem de incapatoare si luminoasa, garsonierele de la Palace sunt alegerea perfecta pentru o vacanata cu cei dragi. Acestea au canapea extensibila in camera de zi.
Apartamentele sunt compuse din doua camere generoase ca suprafata, un hol incapator si o baie. Toate apartamentele au balcon sau terasa, cu o priveliste minunata asupra Parcului Dimitrie Ghica. Acestea au canapea extensibila in camera de zi.
Camerele matrimoniale sunt dotate cu un pat dublu, tv, spatii de depozitare, birou si dispun de baie proprie. Intregul hotel are conexiune internet WIFI iar camerele au o priveliste minunata asupra imprejurimilor.
Camerele twin sunt dotate cu doua paturi, au baie proprie si o priveliste minunata asupra gradinii din jurul hotelului. Camerele sunt orientate fie spre Manastirea Sinaia, fie spre Parcul Dimitrie Ghica.
Camerele single, potrivite pentru o singura persoana, sunt mobilate simplu dar ofera tot confortul necesar.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences